Londen, Verenigd Koninkrijk

Londen streetstyle


FASHION GROOVE Ongeveer twee weken geleden maakte ik een tripje naar Londen..het kon niet op zijn Allicia's gaan, als ik niet eerst verdwaald was geraakt in het Rotterdamse havengebied en bijna de boot had gemist.. (bijna dan) Een hobbelige rit later over het water kwamen we aan in Engeland, na nog wat file doorgecrost te hebben vertrokken we de stad in met een missie. Een research trip met ofcourse veel streetstyle foto's! Shoreditch en Camden town waren mijn favorieten wijken deze trip, een mengeling van subculturen en jongens die het voortouw nemen in de mode. (like!)  Dat moment wanneer je streetstyle foto's wil maken..maar eigenlijk gewoon een creep bent. Moraal van het verhaal. Ik deel vandaag wat foto's met jullie rechtstreeks van de Londense straat.

ps. als je in Londen bent, moet je naar BallieBallerson gaan..een club met ballenbak, wie wilt nou niet zwemmen in de club.
Als jullie het leuk vinden, kan ik een paar hotspot highlights online zetten, de musthaves waar je heen moet gaan in londen..let me know!

-X-

1 opmerking

  1. Heerlijk deze streetsyle foto's! Dat sterrenjasje vind ik wel heel tof zeg.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.