Current Polette favorites

[..\]
 I DREAM IN THE COLOR OF YOUR EYES
saw your face and got inspired

Alsjeblieft, een pick-up line voor aankomende Valentijnsdag. Zou een opticien ook zoiets zeggen als hij verliefd is? Zou je dan een boeket met brillen krijgen in plaats van rozen? Liefde gaat door de ogen (en maag, love food) Eerste indrukken zijn het belangrijkste en Polette helpt me daar gelukkig een beetje bij, zonder bril zie ik iedereen voor een wazige vlek of geest aan. About love gesproken, mijn favoriete pareltjes kun je gewoon niet disliken, de Dean View & Eliot staan bovenaan mijn lijstje momenteel. Met plezier draag ik bijna elke dag mijn gouden montuur, maar afwisselen vind ik ook leuk, de retro-vintage modellen vind ik het mooiste, simple but effective. Ik heb ze op een rijtje gezet, omdat ik de laatste tijd veel vragen krijg over de monturen die ik draag - Dean view , Eliot ,  Polette

''Plant your own garden
and decorate your own soul
instead of waiting for someone
to bring you flowers''

Liefs,
van een dagdromer, romanticus en filosoof
allemaal in een


Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.