Westergasfabriek, Amsterdam, Nederland

MBFWA - Spijkers&Spijkers


FASHION MADNESS  Fashion madness, een gezegde wat ik nu wel kan zeggen in 2k17. Vorige week was that time of the year again, en nee dan bedoel ik niet kerst of je verjaardag, maar de beste week voor designers: De fashion week! Ik was erbij, Spijkers&Spijkers, Backstage, helpende, tussen al de modellen en...beroemdheden? Humberto Tan liep helemaal in zijn element voorbij toen hij wat plaatjes schoot en Timor Steffens was ff de choreo nog aan het doornemen voor de show. Geheel normaal, ik kende ze tenslotte..van tv, ik wilde ook bijna roepen ''hey ik ken jou, whats up!!'' de enthousiast die ik ben, ik begon gelijk mijn moeder te sms-en (nokia it is). Op een avond, later, ooit, zit ik ook bij Humberto Tan aan tafel en dan zal ik dit verhaal eens gooien. Uit mijn designer droom geslingerd back to the werkelijkheid, werd ik aangesproken of ik wat fotootjes wilde schieten met team Peter Stigter, voor wat straatstijl foto's. Ja natuurlijk. Waar me dan ook gevraagd wordt wat ik aan heb en mijn antwoord zeer divers is; vintage, vintage..eh ..ook, vintage? ''En oja mijn sokken van de mannenafdeling'', awkward me. Hier het verhaaltje achter deze foto. Verder heb ik de afterparty helaas moeten missen en belandde ik om half twee s'nachts ergens in Ede-Wageningen, omdat de trein besloot niet verder te rijden. Great moments, volgend jaar weer! Klik op meer lezen om mijn favoriete looks van de runway looks van Spijkers&Spijkers te zien.


Foto's Team Peter Stigter
Bril: Polette3 opmerkingen

  1. De eerste look is mijn favoriet van deze drie :) En haha wauuww wat een dag heb je gehad! Je schrijft erg leuk moet ik zeggen, heb genoten en het is heel herkenbaar (vooral dat van je moeder sms'en).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De eerste is ook mijn favoriet van de drie, love fake fur! Ah dankjewel, leuk om te horen!! What's app komt ook gewoon nog niet voor in mijn moeders woordenboek haha. X

      Verwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.