Zon, zee & verhuissessies

ZOMER IN MIJN SYSTEEM Goede dingen moeten altijd tot een eind komen, uiteindelijk. Hoe zou het zijn als je altijd vakantie had? Inmiddels voelt het als ''forever'' dat ik vakantie heb, maar ondertussen is mijn karige drie maanden vakantie bijna tot zijn einde gelopen. Say what. De laatste weken vlogen voorbij, letterlijk vlogen. We vlogen naar Turkije, genoten van het heerlijke weer..want laten we eerlijk zijn, 31 graden in nederland zijn killing, terwijl het daar het beste is wat er kan bestaan als je uitkijkt op de wel duizend meter lange buffet rij en helderblauwe zwembadwatertjes, nog niet gesproken over de zee. Ohh, wat is vakantie fijn. Al hoewel ik nu alweer toe ben aan een vakantie..na elf daagjes luieren&eten, luieren&eten, kon ik gelijk weer aan de bak in holland. Alleen maar leuk..want ik heb mijn eigen crib(JA MENSEN, na heel wat kijkdagen, had ik wat geluk). Bouwval gezocht en help mijn man is klusser was er niks bij..drama queen of niet, mijn vaders woorden waren letterlijk: Hier laat ik mijn hond nog niet eens slapen. (de hond wordt als prinses behandeld, dus een goede vergelijking is het misschien niet pap) Inmiddels zitten we in verhuissessie #29942 en het schiet aardig op. Dat mag ook wel, als de bakstenen eerst op je hoofd vallen. Mijn paleisje is bijna af en ik ben happy. Dinsdag begint mijn eerste intro dag op het amfi en ik heb er zin in(!!!!) Ik voel de mentale breakdowns en nachten doorhalen al komen. Excited. Wat hebben jullie deze vakantie allemaal gedaan?

2 opmerkingen

  1. Wat een mooie foto's! Vakantie is het heerlijkste wat er is.. Ik mag over 4 weken dan ook eindelijk gaan, hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! :) Helemaal mee eens haha! Lekker hoor..waar ga je naar toe? (helemaal niet jaloers, zou zo met je meegaan, maakt niet uit waarheen)

      Verwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.