Sun's out

NEDERLAND, IS THIS YOU?! Hey ya'llll op een mooie zonnige avond, laten we daar vooral even bij stil staan, nederland, watsssup, met je 25 graden vandaag. Deze outfit had ik vandaag zeker niet aan, een sjaal word me met heftige zon iets te veel. Deze outfit droeg ik vorige week met bijpassende sunnies van polette. Geen overbodige luxe met die *heerlijke* zonnestraaltjes. En als je je nu toevallig afvraagt, of je je nog steeds op saladofvogue bevind: Yess! Mijn blog heeft een totale make-over gehad en ik ben er heel blij mee, ofcourse.


Blouse H&M | Tuinbroek vintage | Schoenen INVITO | Bril POLETTE

Veel gescroll later eindelijk hier beland. Het was echt heerlijk weer vorige week, ookal, dus besloten we om foto's te maken in het bos. Altijd geinig als mensen die hun honden uitlaten als publiek gaan toekijken. Foto's maken met fans hmmm. About the look Ik draag een vintage tuinbroek gecombineerd met een oversized blauwe blouse. (die ook heeel tof staat met andere denim items, like) verder draag ik shinende zeemeermin schoenen van de Invito en sunnies van Polette. Dit is echt een outfit die ik elke dag wel zou kunnen dragen, tuinbroeken, chillste item om te combineren aller tijden denk ik, daarom draag ik ze misschien ook zo vaak haha.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe blog lay-out en deze outfit?
Let me know.
Liefs. xxx

9 opmerkingen

 1. Heerlijk dat lekkere weertje! Deze outfit is echt heel tof. Leuk ook met dat sjaaltje. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De zomer kan nooit te vroeg beginnen, lovv it. Dankjewel <3

   Verwijderen
 2. Echt heerlijk dit weer inderdaad! :) Hoe meer zon, hoe beter. :) Zelfs als je binnen zit en aan het werk bent. :)
  xx Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was echt heeeeerlijk weer! Ik houd van zon. Super leuke outfit, vind je schoenen ook gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Die schoenen zijn super tof net als de zonnebril. Hoop echt dat we snel weer zulk lekker weer krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Die schoenen zijn super tof net als de zonnebril. Hoop echt dat we snel weer zulk lekker weer krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto's zijn dit! Fijn om je blog te ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. echt prachtige foto's! Vooral die bovenste is zo mooi! En je outfit is natuurlijk ook heel leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.