Spicing up the hair game

IT'S IN THE (H)AIR Change is coming, and so is my hair. Het was weer eens tijd voor iets anders.  Net als de veranderingen die eraan gaan komen: Zie op kamers gaan,  studeren en nog meer spannende shiz.. Maar dat terzijde. Al een paar jaar valt mijn haar onder de categorie rood. Met een paar uitstapjes naar oranje en ginger tijden. Dus je kan misschien begrijpen, dat het tijd was voor wat anders..dus ik dacht, let's spice it up, met donkerbruin en lichtbruin. Yaaas, ik ben er heel enthousiast en blij mee..ik bedoel: dat mag ook wel na, twee uur en nog wat bij de kapper gezeten te hebben. What do you guys think? 

8 opmerkingen

 1. Mooie kleur!
  En inderdaad, dan is het nog best wel even wat anders! Ben je er al aangewend? Kan me voorstellen dat je af en toe even twee keer in de spiegel moet kijken voor je beseft dat jij dat meisje bent;p!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je heel mooi! En wat tof dat je op kamers gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief, dankjewel! Jaa, deze zomer wil ik op kamers gaan in Amsterdam, ben nu al druk bezig met het zoeken van een kamer!

   Verwijderen
 3. Wauw het ziet er heel natuurlijk uit. Als je niet had vertelt dat je normaal je haar een hele andere kleur heeft dan had ik het totaal niet gezien.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.