Fijne throwbacks


ADVENTURE TIME Ik zou een prijs kunnen winnen met het aantal throwback foto's wat mijn instagram siert. Een goede foto is goud waard, of nog beter, die tijden dat je niet eens tijd heb om foto's te maken, zijn de beste momenten. Throwback pics, ik word er ontzettend happy van, even een flashback aan de leuke tijden die ik beleef (''vroeger -vorig jaar- was alles beter momenten) Vaak met mijn partner in crime, Noraly, van twee uur zitten bij de apotheek chillings tot in de winter pootje baden bij zonsondergang met de squad. Reisjes maken en lekker weer, zijn meestal ook included. Mooiere tijden komen er weer aan en dus ook de throwback pics, over een tijdje dan. Hier een kleine selectie van de plaatjes die ik schoot het afgelopen jaar.


-X-

14 opmerkingen

 1. Jaa, same! Ik plaats echt 9/10 keer een throwback. Mooie foto's deze! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha zie je, ik dacht al dat ik niet de enigste was! Thanks!:)

   Verwijderen
 2. Oh, leuk! Ziet er echt geweldig uit.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's! En een hele toffe blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaaauw prachtige foto's! Stuk voor stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij het zien van deze foto's wil je toch ook spontaan weer op vakantie? haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stiekem verlang ik ook gewoon zo erg naar vakantie haha.

   Verwijderen
 6. echt prachtige foto's, ik snap wel dat je daar graag aan terug denkt.

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie throw backs! Zeker de moeite waard om ze te plaatsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! Heerlijk wegdromen zo....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ''A dreamer.., that's wat i'll be'' Haha, dit zei ik altijjddd vroeger, en stiekem ben ik het ook gewoon een beetje, met mijn throwback foto's altijd.

   Verwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.