Basic fit

 BASIC JUST DO Een outfit die chill zit en zonder te veel van alles..basic just do sometimes. De broek die ik draag is zo comfy en wavey, iedereen zou er zo een moeten hebben. Verder draag ik een nepleren petje en mijn vans. Zo'n outfit als deze kan ik elke dag wel aan, een soort van huispak, maar dan nog enigszins stylish. Verder kan ik trouwens jullie melden dat..ik geslaagd ben voor mijn opleiding, you can call me a fashion designer from now on! Alleen nog het papiertje krijgen 14 Juni en..het belangrijkste natuurlijk, de FINAL show. Iets waar ik al 4 (!!) jaar naar uit kijk, je eigen collectie op de runway..keep you updated, met foto's en misschien filmpjes, but for now, moeten jullie het nog maar even doen met deze outfit post. Klik op meer lezen, voor de rest van de look. Liefs
Coltrui Vintage- Broek BERSHKA - Colbert MEXX -  Sneakers VANS - Pet H&M - Horloge CASIO 

14 opmerkingen

 1. Wauw, hele gave foto's! Je ziet er leuk uit.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, stoere outfit! Ik wist nooit echt wat ik met zo'n broek moest, qua combineren zeg maar, maar vind dit wel een hele toffe combinatie eigenlijk. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, zo cool dat je nu officieel fashion designer bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you!! Het voel alleen nog niet zo, misschien omdat ik nog ga verder studeren..maar in theorie ben ik het wel haha. :)

   Verwijderen
 4. Die broek is alles...ik heb hem gepast maar uiteindelijk niet gekocht en ik heb er nog spijt van. Misschien toch nog even terug binnenkort. Ik vind je stijl heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa..terug gaan en die broek halen!! (Ik weet zeker dat je er geen spijt van gaat krijgen, hij zit zo heerlijk <3) Lieff, dankjewel!

   Liefs.

   Verwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.