Snapshot Thursday

NERD, HARRY POTTER OF TRENDY? It's je girl allice, die tegenwoordig als slecht Harry potter look-a-like door het leven gaat. Na jaren wachten heeft Hogwarts me eindelijk toegelaten, vergeet amfi, Hogwarts I'm coming for ya. (met groot thanks to Polette, zonder hen was het niet gelukt) Een tijdje geleden kwam ik er achter dat grote brillen mij eigenlijk helemaal niet staan, en daardoor had ik ook een beetje een liefde haat verhouding met brillen dragen..Allice waar is je face taferelen krijg je dan. Maaar tot een tijdje terug probeerde ik eens een paar ronde brilletjes..die ik oprecht echt heel tof vind. Drie keer raden wie bijna alle dagen van de week nu met een bril op loopt..ME. Wie had dat verwacht, een beetje afwisseling van lenzen en een bril dragen vind ik super fijn. Pluspunt is dat deze ook heel leuk met hoedjes gaan, een goed excuus om deze meer te dragen, sinds ik ze nooit meer draag. (change is coming) Waar dit verhaal eigenlijk heen gaat is dat ik jullie deze leuke bril van Polette wilde laten zien, en als een kleine tip..Ik kreeg er de laatste tijd namelijk heel veel vragen en complimentjes over. (duh, wie houd er nou niet van harry potter???!!) Klik op meer lezen als je nog meer van deze leuke ronde monturen wilt zien..ik heb de linkjes op een rij gezet!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe bril?
xxxx

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.