Life update


TOELATING AMFI, COLLECTIE DONE EN MIJN VERDERE LEVEN Hey peoples, daar was ik weer, herrezen uit het schoolleven. Met als eerste het goede nieuws, dat, ik, allicia(!!), ingeloot  ben met 90% voor mijn nieuwe studie aan het amfi. 90 procent, hallejulahaha, instant aangenomen.  Zo heb ik me al laten vertellen door mijn vrienden, dat ik gedag kan zeggen tegen mijn leven en hello to the hell. We zullen het gaan beleven, in augustus begint het eerste semester & i can not wait.

Na een paar uur in euforie geleefd te hebben kwam ik alweer gauw tot de conclusie dat ik nog een afstudeer collectie te fiksen had. En ik kan jullie ook meteen het goede nieuws melden (na deadlines en duizend uur werk) dat ik geslaaaagd ben voor mijn collectie. Grotendeels. Afgesloten met een G voor naai en patroon technieken. Vrijdag start de laatste fase van mijn examen en dat is een jas maken op maat binnen bepaalde tijd..als ik dat ook haal, ben ik, over een klein maandje al klaar met school. Hoi diploma en zomervakantie. <3

Over zomervakantie gesproken, in de aankomende maanden moet ik heeeel snel opzoek gaan naar een kamer in en rondom Amsterdam. 2'5 uur reizen elke dag, lijkt me namelijk niet erg aangenaam. Dus, als je dit leest en denkt, ''dit is een toffe plek voor alice om te wonen''..contact me! Natuurlijk ben ik een veeleisend persoon en wil ik het liefste een studio (dag geld), maar alle opties zijn welkom ofcourse. 

Verder kwam ik deze week ook tot de conclusie dat ik mijn blog een beetje verwaarloosd heb..blame de drukte. Ik hoop binnen kort wat meer outfits er op te gooien, cuz i like. Mijn schoenen collectie en kleding zijn op zijn zachts uit gedrukt maar een klein beetje uitgebreid..genoeg om te laten zien binnenkort.

Dit was ongeveer wat een beetje gaande is in mijn leven nu, vooral veel drukte met school, vrienden en doing things I like.

Tot snel! 
-x-

2 opmerkingen

  1. Tof zeg dat je ingeloot bent! Ik ben benieuwd naar je nieuwe kleren. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! :) Kan niet wachten om met mn studie te beginnen, en in amsterdam te gaan wonen ofcourse..alleen maar leuke dingen haha!

      Verwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.