To buy: Nike CortezON TOP OF MY {WISH}LIST Waar mijn hart een stuk sneller van gaat kloppen? Een fresh, mooi, paar, nieuwe, sneakers, die ik aan mijn collectie kan toevoegen..sneakers, what else? (en van pizza..oh pizza #liefde) De cortez is een retro model..die ik hoogstwaarschijnlijk in het wit ga aanschaffen, met rode swoosh en blauwe streep op de zool..kan ik ook de wannabe tennisser uit hangen. ;) De rosé gouden  sla ik dit keer maar over, aangezien ik te veel glimmende schoenen bezit. Alle dagen shinen kan ik al wel mijn levensmotto noemen. Wat vinden jullie van dit model? Klik op meer lezen, voor meer pics, and let me know.

1 opmerking

  1. Ze zijn cool! Ik weet niet of ik ze ook echt zou kopen, maar dat is meer omdat ik al zoveel sneakers heb. Hoewel.. ze zijn wel heel tof :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.