Disclosure - Intake assignment

RONDLOPEND IJZERWERK Van ijzerwerk in je mond, naar gevolgte met doppies in het rond. Vandaag wilde ik even een paar fotootjes delen, van het project waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest. Tussen de hectische en lange stage dagen door heb ik mijn intake opdracht gefikst. Gefikst met een hoofdletter, understatement en het hele rattenplan, je kent het wel. Afgelopen Maandag was de deadline en intake.., proud to say, dat ik het af heb gekregen, nu nog mijn eindcollectie voor 8 April.. #komtgoud #NoStressZone #altijdsarcastischblijven 


Zoals ik eerder wel verteld had, zijn de plannen om volgend jaar te gaan studeren aan het AMFI. (amsterdam fashion institute) Wat niet zo makkelijk is als het lijkt > zie intake, loting, portfolio. Een paar maanden geleden kreeg ik de assignment opgestuurd en ik kreeg als opdracht om een accessoire te maken met het woord: Flamingo. (wat was ik blij met dit woord tho) Misschien kon je het een beetje raden aan de veren die ik gebruikt heb. Maar huh? Die dopjes????  Om een lang verhaal kort te maken, mijn concept ging over dat flamingo's een van de mooiste, flamboyantste dieren in het vogelrijk zijn, maar, voor hoelang? De flamingo zit opgesloten in de rotzooi, in zijn eigen leef-omgeving, waarom? omdat wij, de mens, wereld het allemaal verpesten. Het flamboyante gaat er langzaam af, maar zie je door de emotie en doorzettingskracht nog eruit komen. Daarom heb ik als accessoire een soort van dwangbuis gemaakt, waar hij probeert uit te komen, maar niet alleen kan. Natuurlijk ging mijn concept wel wat ''dieper'' dan mijn uitleg nu, maar om het niet ''woeesha'' en me een spirituele heks te laten doen lijken, laat ik het hierbij. 

Nu nog een maandje wachten op de uitslag, dan weet ik de percentage wat ik behaald heb voor de loting. Can not wait. Maar eigenlijk ook weer wel. Precies dan, moet ik al mijn stuks voor mijn eindcollectie af hebben. Twisted emotions.

Keep you updated 
en duim ff voor me mee, voor een goed percentage.

LOVE,
Allicia

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.