UNDUE x AMFI TRIPTIEK SHOW

TELETUBBIE FOR A DAY | MODEL FOR A DAY  Een dag rondlopen in een super comfy outfit met te langen mouwen en flappen bij je benen waardoor je gelijk eruit ziet als een teletubbie..helemaal geweldig..ik bekroonde het gelijk tot mijn nieuwe huispak en vond het jammer dat ik hem uiteindelijk  uit moest trekken. De Amfi designers maakten binnen twee (!!) weken een collectie, met als vooruitzicht het jaar 2025 en ik mocht het model spelen. Benieuwd naar meer? Dan moet je toch nog even een aantal jaren wachten, helaas, ik heb wel een sneakpeak voor wat 2025 je te wachten staat?

Binnen twee weken moesten drie afdelingen op het Amfi (Amsterdam Fashion Institute) samenwerken om een nieuw brand op te zetten, met vooruitzicht dat het voor het jaar 2025 gedragen werd. Het merk werd tot  UNDUE gekroond, wat centraal staat voor ''Uniek'' en jezelf zijn.  Niks is te  gek, dat bleek wel uit de shoot en de dan heb ik het nog niet eens gehad over de modeshow haha. Een beetje funky bewegen en toch met een resting bitch face blijven kijken..ik houd ervan. Met de shoot kregen we al aardige heftige make-up en een wet-look. (waarmee ik gewoon 2 uur weer naar huis heb gereisd vanaf Amsterdam, met als mom ''IS HET AL CARNAVAL??!!) We namen een lookbook op en er werden wat foto's geschoten. Leukste en relaxte shoot aller tijden, de helft van de tijd kon ik lekker een beetje laid-back liggen en proberen om mijn resting bitch face in stand te houden, best pittig als er twee modellen voor je aan het bewegen zijn als randdebielen. Wel leuke randdebielen. Het echte feest begon eigenlijk pas een dag erna, toen we drie shows moesten lopen. Als een squad kwamen we gemoedelijk de trap af, draaiden een rondje bij de jury (want ja, beoordelingen horen er ook bij) en meteen daarna ging iedereen zijn eigen weg, met rare bewegingen over de catwalk heen. Veel mensen keken verbaast en beetje beangstigend, priceless moments. Rare bewegingen??? Ik heb het filmpje toegevoegd om een impressie te geven hoe het er aan toe ging. 

Over drie weken heb ik zelf intake op het Amfi voor de richting Fashion & Design, kan niet wachten om zelf zulke coole shows neer te zetten met een team..maar goed, eerst maar eens aangenomen worden.

Weer eventjes een kleine update van wat ik zoal doe in mijn leven, deze periodes zo druk, daarom weinig artikels! School, stage, school, stage all day. But keep you updated.


Liefs! xx
Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.