UPDATE || The school life

EINDEXAMENS, INTERN BY ADDY VAN DEN KROMMENACKER(?!?!?) & HET LEVEN  Gegroet lieve lezers van mijn blog, wat klinkt dat officieel en toch smooth. De zomervakantie is nu ongeveer anderhalve maand geleden afgelopen? En dit is de eerste keer dat ik een update doe, wat, is, er, gaande, Allicia? Leef je nog wel?? Wat veel vraagtekens alleen al in de intro. Well, ik had het heel druk en nu nog steeds, dus hier een update van yours sincerly, Allicee.


Zoals jullie misschien wel weten zit ik nu in het laatste jaar van mijn opleiding, Fashion & Design it is. Nu mag ik eindelijk aan mijn eindcollectie werken, iets waar ik al vier jaar naar uitkijk..ik vind het dan ook zo tof om er mee bezig te zijn en ahhh zoveel werk. Over ongeveer vier weken heb ik de eerste belangrijke beoordeling, waar ik al mij concepten moet laten zien en de proefmodellen en al wat items in echte stof. #spannend Daarom is er de laatste tijd niet een item verschenen op le blog. Me is very busy..maar daar komt wat verandering in hoop ik! (want heb het bloggen echt gemist!, hopelijk jullie mij ook een beetje) Als de tussenbeoordeling is geweest zal ik wat foto's laten zien, misschien ook niet, want om het een beetje geheim te houden, vind ik ook wel leuk. SURPRISE BITCHES. :)

En oja, het beste nieuws misschien nog wel, Eind november ben ik te vinden als intern bij Addy van den Krommenacker. Een van de beste couturiers in Nederland. Als je Addy niet kent, google, dan, nu, meteen. dbfjasdjfsadf pretty cool. Hooopelijk ga ik heel veel nieuwe dingen leren en een leuke tijd hebben, ik heb er in ieder geval super veel zin in. Ik bedoel, Addy!!??

Toen was er ook nog zoiets als het leven, vrije tijd en stuff. Die heb ik niet echt gehad de afgelopen tijd. Maaar, ben wel bezig met een gezondere lyfestyle te creëren, en het is nog niet eens nieuwjaar, met kom op met de ''nieuwjaars voornemens'' haha. Sporten enzo, weetjewel. Misschien binnenkort een artikel, als ik nog steeds zo gezond leef..want er is ook een kans van niet, blame the pepernoten en kerst en oliebollen en het lekkere voedsel op de aarde.

Verderrr is het nu vrijdag avond en ik drink mijn lievelings thee (rooibos met slagroom smaak)  bij de lekkere warme openhaard..life is good tonight. Ik ga lekker chillen zo en morgen weer aan school werken, (hoe kan het ook anders) Fijne avonndd,

&ik beloof, tot snel!
xxxx

ps. volg me op social media als je benieuwd ben wat ik doe als ik offline ben op me blog

4 opmerkingen

 1. Ahh toffe stageplek!! En ik ben benieuwd naar je concepten :D

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan ook niet wachten om het te delen..nog heel eventjes geduld hihi. :) xx

   Verwijderen
 2. Wat ontzettend gaaf dat je daar stage mag gaan lopen! Ben heel benieuwd naar je ervaringen! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik heb er ook echt onwijs veel zin in..stiekem wel een droom om bij zo'n toffe designer intern te mogen zijn.

   Liefs.

   Verwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.