Outfit | Thriftstore buys

(NEW) IN New in, maar misschien kan ik beter Old in zeggen. Vorige week ging ik weer eens als van ouds thriftshoppen, oh wat houd ik ervan, soms vind je zulke toffe items, voor zo weinig,  daar word je toch meteen intens gelukkig van..#schatzoeken Ik kocht een tof blouseje in mijn favoriete kleur (haha) en bomberjack, klik op meer lezen om de rest van de outfit te zien. PS. Laat vooral ''Vintage Hotspots'' achter..vind ik leuk. :)BomberJack/blouse THRIFTSHOP - Broek ANGELS - Schoenen ZARA - Horloge CASIO

Kopen jullie wel eens vintage kleding? Deze items waren niet eens 5 euro bij elkaar..liefde.

Liefs.
-x-

2 opmerkingen

  1. Leuke schoenen :) Ik heb helaas geen hotspots voor je maar vind vintage winkels wel heel erg leuk! Al is het om even rond te kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah je blouse is zo tof! Ik ben dol op dat soort vintage items :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.