5x Zara jacket cravings

BEDANKT, ZARA. Voor het aantal leuke jasjes wat ik net weer even tegen kom. De late night, ''Alleen kijken op de site kan geen kwaad..toch?''  avonden. Wat het vervolg was dat er weer 12879 kledingstukken in mijn winkelmandje beland waren. Typische avond van verveling kan je het ook noemen, wat natuurlijk geheel niet goed is voor mijn studentenbankrekening. Maar,  Jasjes, je kan er toch nooit genoeg van hebben. Kleding in het algemeen, eigenlijk. Stiekem wil ik ook gewoon alle jasjes die ik vandaag met jullie deel. {Of transporteer de hele collectie gelijk naar mijn gaderobe, mij hoor je niet klagen. } Die gele met de fringes heeft wel een beetje mijn hart gestolen, maar zo'n co-ord setje is toch ook enig??! Keuzes maken in het leven, first (girl) world problems. Natuurlijk koop ik geen een van deze jasjes, 1) omdat ik geen keuzes kan maken. 2) omdat dat zo werkt, je gooit je hele mandje vol en uiteindelijk koop je niks. Typisch. Of ben ik de enige die dat altijd doet haha? Welk jasje vind jij het leukste voor aankomend seizoen? Let me know. Het feit dat popcorn uit de lucht is en ik geen films meer kan kijken helpt ook niet echt mee. Afstruinen van websites is dus het vervolg weer geweest, hopelijk spenderen jullie je Zaterdag avond wat beter dan dat ik doe haha. Ik zie al weer dat dit een verhaal van helemaal niks is geworden en dat je dus regel rechte onzin heb gelezen over de struggle van geen popcorntime en moetikeenjasjekopen of niet dilemma. Dus, laten we maar  een eind breien aan dit sterke verhaal..Good night, xxx

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.