Zomer uniform

Image and video hosting by TinyPic
SUNNY DAYS Zomer is hier, grab your sunnies and go goo. Nee, dit is geen advertentie voor een gogo vakantie, het klonk wel geinig in mijn hoofd. Nu de zomer er eindelijk is, en ik vakantie heb (wat een prachtige combinatie) was het wel weer tijd voor een outfit op de blog. Zoals je kan zien, ben ik niet aangelegd met het ik-word-snel-bruin genen. Excuse moi voor de lichtgevende benen. Klik op meer lezen om de rest van deze look te zien, en waar ik mijn sunnies shop voor dit heerlijke weer! 


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

T-shirt BERSHKA | Denim ripped skirt ZARA | Sneakers ADIDAS | Zonnebril POLETTE

Hey hello, vakantiegangers

Alhoewel voor veel de vakantie er al weer bijna op zit, heb ik nog lekker drie weekjes vakantie ongeveer. Ik bevind me nu in het Friesland, waar het heerlijk zennnn is. Goede leven modus: On. Ik leef nog wel steeds het ''pale'' bestaan. Misschien, heel misschien, komt daar deze week nog wat verandering in..Not sure. Ik bereid me al voor op de opmerkingen die komen gaan, of ik onder een steen heb geleefd deze zomer. ;) Desondannkss dat ik nog zolang vakantie heb, heb ik eigenlijk echt, heel veel zin om naar school te gaan weer, ja echt. ''Voel eens aan uw voorhoofd'' Nee, maar echt. Het laatste jaartje Fashion & Design..mijn eigen eindcollectie maken, heb er onwijs veel zin in!

About my outfit, vandaag droeg ik mijn nieuwe ripped denim skirt van de zara, die ik nog net op tijd in de sale scoorde (lovesale), daarbij draag ik een van mijn favoriete shirts van de Bershka.  #newyorkisagoodidea #letsgetaway En natuurlijk om het af te maken mijn lieftallige adidasjes, die al mijn outfits opvrolijken. Natuurlijk kan een zonnebril ook niet ontbreken, deze ronde metallic komt van Polette! Ik vind het altijd best lastig om toffe zonnebrillen te vinden, die ook niet zo snel kapot gaan. Ik twijfelde eerst tussen een ander montuur..maar deze past eigenlijk overal wel bij..win win als je het aan mij vraagt. Dus als je nog een aparte zoekt..check polette, ik denk dat ik die andere misschien ook nog maar ga bestellen...Als jullie benieuwd zijn naar meer toffe zonnebrillen, vergeet dan vooral niet mijn blog in de gaten te houden voor mijn; sunglasses favorites die volgende week online komt! 

Ik ga lekker genieten van de zon met een heerlijk ijskoud glas icetea, fijne dag <3

Liefs.2 opmerkingen

  1. Heel toffe outfit, zeker in combinatie met de adidasjes! Wat fijn dat je nog drie weken vakantie hebt.. lijkt me ook heerlijk in Friesland! Veel plezier nog! Ik heb nog anderhalve week en ga volgende week naar Zeeland, op 't strand. Daar word ik ook helemaal zen van. ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, erg lief! Aa maar op het strand in Zeeland..dan heb je dadelijk ook niks te klagen suuuper chill, geniet ervan! X

      Verwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.