Hair trend: The messy bobCHOP CHOP,  CUT IT OFF De laatste tijd zie je het steeds vaker voorbij komen..de messy bob. Lange lokken die worden ingeruilt worden voor een messy, pittig, maar still cute kapsel. Nu hoor ik mensen al zeggen..''Heb je eindelijk lang(er) haar..ga je het afknippen!!!?'' Well, dat was soort van het plan. Ik ben een een zogenaamde ''sucker'' voor wachten en ben te ongeduldig om te wachten tot mijn haar ook eens een centimeter of 5 groeit..in the mean time, kwamen deze mooie plaatjes voorbij, wat me tot het idee bracht, voor een lange bob. What do you guys think, yay or nay? Laat in de comments achter wat jij vind, een lange bob of toch gaan voor wat korter weer? Klik op meer lezen voor meer inspiratie. 


Laat achter in de comments wat jij van deze trend vind!
Liefs, xo

11 opmerkingen

 1. Yay! Nadat ik mijn lange lokken heb gedoneerd, nam ik ook een lange bob. Ik vind het erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh wat goed, mijn haar is daar helaas nog te kort voor, vind het wel echt tof dat je je lange lokken gedoneerd heb! :)

   Verwijderen
 2. Een paar maanden geleden namen mijn lange lokken na 5 jaar plaats voor een messy bob en ik ben er echt heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Staat je ook echt heel leuk! Ik denk dat ik voor de langere bob ga, aangezien, ik mijn haar wat langer wilde haha. :)

   Verwijderen
 3. M'n haar moet nog eventjes groeien, maar dan laat ik het ook in zo'n model knippen. Super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het super leuk! Heb het zelf een paar weken geleden laten knippen en ben nog nooit zo blij geweest met mijn haar. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ik vind het super mooi.. Of ik het zelf aan durf weet ik nog niet hihi!
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yayy! Ik heb me haar pas zo laten knippen. Ik ben er iig erg blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yayy! Ik heb me haar pas zo laten knippen. Ik ben er iig erg blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaa, I love it. Denk alleen niet dat het me zal staan.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.