Gestreept door het leven

HAPPY SOCKS ON FLEEK(feet) Waarschijnlijk denk je dat ik overdrijf als ik zeg dat ik te veel kledingstukken bezit met streepjes, maar ik ga meestal gestreept door het leven. Het printje wat ik heel erg waardeer in mijn kledingkast..bijpassende sokken mogen dus dan niet ontbreken. Ik mocht een paar Happy socks uitkiezen, natuurlijk kies ik dan een exemplaar met streepjes..ik word er happy van, happy socks.
Tuniek NEW LOOK - Jeans ANGEL - Sneakers ADIDAS - Sokken HAPPY SOCKS - Horloge CASIO

De toffe sokken die ik aan mijn voeten draag zijn van een unieke webshop die naast sokken  ook nog vele andere mooie items verkoopt. Van sokken tot prachtige overhemden. Niet zomaar een webshop, op deze site kan je overhemden bestellen die  speciaal op specifieke boordmaten worden gemaakt. Dus voor mijn mannelijke lezers en medebloggers, dit is je kans om eindelijk een passend mooi overhemd in de juiste kleur en maat te krijgen, in het merk, model wat je maar wilt. Natuurlijk kan je als vrouw ook bestellen, ik bedoel, mijn sokken zijn ook unisex ;) Een uitvinding voor als je ook even niet weet wat je je vriend of vader voor zijn verjaardag moet geven..wie wil er nou niet een op maat passend kledingstuk..ik in ieder geval wel! Team #modemaat Laten we nog maar niet schoolgerelateerd gaan praten haha! Deze webshop checken is een beter idee. Klik hier om naar de shop te gaan!

Verder draag ik in deze outfit een tuniekje van de NewLook, de split heb ik er zelf ingemaakt, dat vond ik wat leuker&speelser erbij passen. De broek is van Angel en de sneakers zijn van adidas. De kleuren heb ik lekker licht gehouden, because het toch zomer is..still loving all black in summer. ;) Laat vooral een reactie achter wat je van deze outfit vind..zijn jullie ook zo dol op streepjes?

XO

11 opmerkingen

 1. Leuke outfit, en leuke sokken, hihi! Ik houd ook heel veel van streepjes. Liefs Sjoukje van www.lemontierres.com! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De streepjes staan je goed, dus niks mis met gestreept door het leven gaan in jouw geval! En Happy Socks zijn altijd awesome.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige sokjes! En leuk dat je de split zelf in de tuniek hebt gemaakt, staat erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dankjewel, vond het zelf net wat leuker..en droeg hem anders ook niet meer haha! :)

   Verwijderen
 4. Leuk hoor! Die schoenen maken het lekker vrolijk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk topje! En happy socks zijn altijd zo leuk! xx

  www.melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit! Ik ben ook verzot op streepjes haha!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Streepjes staan ook eigenlijk overal wel leuk bij! :)

   Verwijderen
 7. love everything! great photos :D

  Visit my blog? xx Miss Beatrix (http://missbeatrix.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.