Black summer

SOMBERE WEILANDEN EN ZWARTE ZOMEROUTFITS Hey y'all! Ik denk dat niemand het ontgaan is dat  nederland ineens tropicana weather had, tenzij je onder een steen leeft, ook nice met 30+ Ik dacht laten we met deze tropische temperaturen wat kleurrijks aantrekken #not Vandaag een outfit die ik vorig weekend droeg naar een feestje, een body van mesh en fluweel gematched met een pantalon en toch witte sneakers met cut-outs, toch nog een beetje zomer aan mijn voeten. Wat hebben jullie gedaan met dit lekkere weer? Ik moet vandaag nog een dagje werken en dan kan ik ook van het weer gaan genieten, hopelijk, het is tenslotte nederland haha. Klik op meer lezen om meer foto's te zien, LIEFS X


 
Body BERSHKA | Pantalon H&M | Sneakers BERSHKA | Horloge CASIO

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.