Ode aan de mannelijke bloggers II


3 MANNEN,  3 FIJNE MANNELIJKE STYLETJES Altijd maar die vrouwen met hun te perfecte doordachte outfits, terwijl de laidback dude tegenover je in de trein er ook goed uitziet met z'n zo-niet-doordachte outfit. Vandaag weer een ode aan de mannelijke bloggers, deel 2. Want laten we eerlijk zijn, jongens met een beetje style, moeten we wel blijven waarderen toch?



MATTHEW D,  from Sydney, Australia
Let's kick of met Matthew uit Australie. Dit is de laidback dude die zomaar in de trein tegenover je kan zitten, met een fijn styltje. Geen poespas, maar lekker matchende kleurtjes en gewoon sportief of minimalistisch. Natuurlijk krijgt hij ook punten voor het baardje en zijn goede hairdo, I like.


J'AIME TOUT CHEZ TOI,  from Paris, French

Mijn FAVORIET van dit lijstje, kan je wel zeggen. Grote liefde voor het kleurenpalet die deze blogger in zijn outfits gooit. (verassend; wit, creme, zwart, neutral met een pop of color)  Samen met zijn girl verovert hij Parijs, de city of love. Samen runnen ze een blog wat ook alleen maar liefde is. De outfit posts die ze plaatsen zijn op elkaar afgestemd en ze dragen looks zodat ze met elkaar matchen, cute!  Zijn vriendin haar outfits zijn ook ''on fleek' als je het zou moeten zeggen. Vooral een kijkje nemen als je wat minimalischtische inspiratie zoekt..of gewoon de lieve maar vooral fashionable pics wilt zien. 


CHRISTOPH SCHALLER, PHOTOGRAPHER & LOOKBOOKER FROM GERMANY
Last but zeker not least in dit mooie rijtje is deze photographer en lookbooker uit ons buurlandje Duitsland. Skinny jeans, Skinny jeans, en oh skinny jeans. Weg met die wijde broekkies, en gooi er een strakker model voor in de strijd, dan krijg je deze mode taferelen. Het liefst ripped, simpel t-shirtje erbij en met een hoedje, dat bewijst hij maar weer. 



Welke blogger/jongen ontbreekt er aan dit lijstje, laat een comment achter!
Klik hier, om Ode aan de mannelijke bloggers I te lezen

X

2 opmerkingen

  1. Alle 3 tof, maar vooral de eerste jongen spreekt mij aan qua stijl!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De stijl van de eerste jongen vind ik 't leukst! Ik volg eigenlijk helemaal geen mannelijke modebloggers, terwijl het best leuk is om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.