New glasses, part II

POLETTE Hey you all! It's alliiive, i'm alive! Terug vanuit Italië, yours sincerly, Allicia. Het heeft even een tijdje geduurd..met goede redenen, ik bedoel Italië, ja krijgt niet elke week de kans om stage te lopen in Italie, vandaar dat ik niet zoveel geschreven heb, ik weet het, heel slecht!..maar toen ik in Italie zat kreeg ik een mailtje van Polette of ik nog een bril wilde uitzoeken om te reviewen..Si, Grazie, prego, helemaal opgestuurd naar Lamezia Terme. Lees vooral verder als je meer van deze toffe site wil weten en natuuuurlijk italie.


ITALIE. Het land van de mode en het heerlijke eten, ofcourse. Laten we het voor nu maar even op de mode houden, want het voelt alsof ik voor een paar jaar gehamsterd heb haha, food errwhere. Zaterdag ben ik terug gekomen en het voelde echt raar om mensen gedag te zeggen in het niet italiaans, en dat ik niet alles wat ik denk hardop meer kan zeggen in het Nederlands haha oeps. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat Italië een van de leukste tijden van mijn leven tot nu toe is, dat klinkt echt heel dramatisch en alsof ik stokoud ben haha, maar het was tooof! 


Toen ik een pizza aan het eten was, kreeg ik ineens een mailtje van Polette of ik niet nog een bril wilde reviewen, ja natuurlijk wilde ik dat. Maar, ik zit in Italië, en ze sturen alleen naar mijn woonadres in Nederland?..Twee weekjes later kreeg ik mijn bril gewoon opgestuurd in het zuidelijkste van het zuidelijkste mooie Lamezia Terme. Mijn stage begeleider dacht eerst nog dat het voor haar was (wie stuurt mij nou een bril??!!) Ik heb gekozen voor het model Maria Flower. Een beetje van mijn naam erin, moest wel een mooi montuur zijn dacht ik, en dat had ik goed..ben er echt heel blij mee. Ookal bedekt hij mijn halve gezicht ..ik vind het typisch iets voor mezelf, heel anders dan de vorige bril die ik besteld heb. De brillen die ze bij Polette verkopen zijn totaal niet duur, dus als je een mooie en ook een aparte bril zoekt voor weinig geld..check Polette uit! (ik bedoel, mijn montuur lag rond de 20 euro!, even wat anders dan je designer bril van 300 euro, ik ben fan woo)

Klik hieronder om naar de andere posts van polette te gaan.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe bril..let me know! :)
HAPPY TO BE BACK HERE.

X

8 opmerkingen

 1. Ohh die ziet er echt mooi uit! Lekker origineel ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De brillen van Polette zijn zo mooi! Want.. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! En er is ook nog eens zoveel keuze haha!

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige bril! Wat lief dat ze die naar Italië opgestuurd hebben!

  XO Imke // www.pastellics.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een vette bril, heel tof motiefje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw die bril is echt te gek! Het staat je prachtig en Italië moet echt een fantastisch tijd aan je hebben gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, erg lief! Italie was echt heel heel tof ja! :)

   Verwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.