A (little) touch of orange

ALLICIA IN HAAR NATUURLIJKE HABITAT Hello y'all, happy kingsday! Natuurlijk hadden jullie een rood wit blauw inclusief oranje outfit kunnen verwachten op deze dag, maar aangezien ik niet beschik over dit kleurenpalet, met nadruk op orannnnnje, ging ik voor wat andere happy colors, black&white with a touch of orange on the lips. Hoe kan het ook anders. En vanaf de locatie waar ik te vaak outfit foto's maak, allicia is weer in haar natuurlijke habitat in Nederland, lang leve de koning!

High low shirt BERSHKA - Legging TERENOVA - Blazer OBJECT- Schoenen H&M - Bril POLETTE - Horloge CASIO

De tweede kongingsdag is gaande en vanochtend was het dus ook weer luilakken , bedankt iedereen die me wakker heeft gemaakt met hun brommers, ik vervloek jullie met liefde. Ik vraag me trouwens af of dat alleen in de betuwe is ..of ze dat ook in heel Nederland doen. Niet? Bless u all. Morgen begint trouwens het school leven weer voor mij, voor wel precies 4 hele dagen, want dan heb ik al weer vakantie..na net twee weken vakantie hebben gehad. Het harde leven van een student mensen. Hopelijk hebben jullie een leuke koningsdag gehad, laat vooral een reactie achter, ben benieuwd of jullie meer oranje aan hadden dan mij. Ik bedoel, wie heeft er nu wel een voorraad oranje in zijn kledingkast, zonder het met e en wk te maken heeft..precies.

Liefs,

5 opmerkingen

 1. Oh, bij mij kan je ook niks oranjes in m'n kast vinden. Zwart/wit is altijd goed haha, leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's, die lipstick staat je goed! Ik heb ook niks oranjes in mijn kast hangen haha. Ja, misschien dan een of ander armbandje dat ik vroeger heb gekocht voor het wk of iets dergelijks...

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bijna iedereen die ik spreek, heeft gewoon, geen, fatsoenlijk, oranje item, in zijn kledingkast haha. Erg lief, dankjewel! :)

   Verwijderen
 3. In Belgiƫ hebben we niet zoiets.
  Niemand zou meevieren anyway :')

  Ps. Ik geef momenteel een leuke box weg. Zin om mee te doen?

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.