Italian Diary #3
WHEN IN ROME Ciao from Italia. Week 6 dat we hier zijn is inmiddels al ingegaan en eindelijk weer een update vanaf het mooie italie! Inmiddels zijn we al over de helft van onze stage heen. en besef ik me dat ik nog eens goed moet gaan winkelen hier. Vorige week zijn we voor stage naar Rome gevlogen..ongelooflijk mooie stad, want, ik bedoel, wij kunnen het weten..we waren de meest van de tijd ziek haha. 


Deadlines, hard door werken en dan pizza eten. De typische deadline taferelen, je weet het wel. Pizza eten was dus een goed idee. De volgende dag heb ik het geweten, want ik zag er uit als een wandelende zombie op zoek naar haar graf. Uiteindelijk een paar uur later aangekomen in Rome voelde ik me weer toppie. (en toen gingen we weer pizza eten, want, ja, pizza overal hier) De volgende dag klaar om Rome te verkennen, everything okay, goede foto's nog wel gemaakt, ..uiteindelijk zijn we beland bij de apotheek waar we twee uur gezeten hebben, met als vooruitzicht dat ik, noraly en nog een aantal andere mensen ziek gemaakt heb haha. De conclusie: it was a weird trip..maar wel met goede wifi. :)

Anyways, nu helemaal beter (gelukkig) en deadlines gehaald, event bijna over waar onze creaties geshowd werden. Klaar voor nieuwe projecten, dit keer alleen zonder pizza, want als ik eerlijk ben, ik kan bijna geen pizza meer zien. Pizza is altijd het antwoord hier. Ik verlang stiekem een beetje naar een broodje met hagelslag..aangezien ze dat hier niet kennen. Dus als je wat hagelslag op wilt sturen naar dit goede doel: Het is welkom! 

4 weeks to go, keep you updated,
X

4 opmerkingen

  1. Haha, ik snap wel dat je dan verlangt naar hagelslag! Succes met je nieuwe projecten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hagelslag op brood is het lekkerste wat er is toch haha. Dankjewel! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. nu heb ik trek in pizza, haha! succes en geniet van je verblijf :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.