Italian diary #1

RENNEN VOOR JE VLIEGTUIG, KOFFERS ''KWIJT RAKEN'' EN GOEDENAVOND ZEGGEN OM 2 UUR. Vrijdag dertig Januari was het dan zover..naar Italië voor 10 weken stage. Om vier uur s'middags zeiden we  geheel niet dramatisch gedag (nee echt, we gingen met slappe lach de douane door) en om 8 uur zaten we eindelijk in het vliegtuig. Wat goed begon met twee uur vertraging..waardoor we eigenlijk zeker wisten dat we onze overstap gingen missen in Rome. Meer weten van ons avontuur in Italie..lees dan vooral verder. :)Buonesera, goedenavond en welkom bij mijn eerste bericht vanuit het O-zo-zonnige Italië, oké, dat lieg ik een beetje, afgelopen week heeft het eigenlijk heel vaak geregend, maar morgen wordt het 17 graden, hoezeee


Ik typ dit vanuit ons appartementje, wat je ook een beetje als grot kan omschrijven, donker en soms een beetje koud .een coole grot wel. Er is sinds gister avond wifi, en we hebben sinds we hier zijn al 8 films gekeken. Laten we als eerste met dag 0 beginnen, wat goed begon want we zouden ons vliegtuig gaan missen..aangekomen op het vliegveld, bleek hij te wachten op ons voor onze overstap naar Lamezia Terme..wij helemaal rennen als gekken die voor hun laatste trein rennen.. wat nogal moeilijk gaat met hakken en een zwaarbepakte tas van 8 kilo, waarbij je enigszins een ezeltje voelt. Waarom hakken hoor ik je denken? Die zijn het zwaarste..en zo kon er meer in mijn koffer haha. Hoezee hoezee, eindelijk aangekomen bij Lamezia Terme, zijn onze lieftallige koffers niet meegekomen met de vlucht.Twee dagen later kregen we ze terug (twee dagen later, t w e e dagen, best lang als je in een grot leeft haha) Anyways, we zijn aangekomen, hebben de koffers, het is zoo mooi en het lijkt precies op ''net zoals in de film''. Het eten is groot, nog nooit zulke grote paprika's en courgettes gezien, die op de foto zijn er niks bij, en we hebben baksteen brood gekocht. Zo hard dat je iemand er mee een hersenpudding kan bezorgen. Want normale boterhammen en zelfs komkommer zijn volgensmij erg schaars hier..In een woord, we vinden het prachtig hier en de avonturen blijven maar komen. Het enigste waar ik nog niet aan kan wennen is dat de avond hier al om twee uur begint en de winkels vier uur dicht zijn tussen de middag. Goedenavond om twee uur zeggen is echt een beetje vaag. Dag is net begonnen, maar hier eindigd het dan, al, soort van. Mij hoor je niet klagen, we doen alles lekker chill, want ja, zo is iedereen hier tevens. 

To be continued, want ik heb nog niet eens kunnen vertellen over stage, boodschappen doen, en eigenlijk nog zoveel meer. 


Much love & goodnight
Bedankt voor het lezen
X

2 opmerkingen

  1. Heel erg gaaf dat je stage hebt in Italië! Ik vind het zo'n prachtig land :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is ook echt heel prachtig hier met de bergjes op de achtergrond en de schattige straatjes haha. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.