Lamezia Terme

High mountains

TOUR DE ITALIE Ciao Bella's! Gister was een goede dag, tour de Italie, maar dan zonder de fiets. Hoog in de bergen, langs de sinasappelbomen cactussen en de kiwibomen, die wat leeg waren, omdat wij ze geplukt hadden. (smaakte goed, net gegeten bij de lunch) Als je fruit nodig heb, moet je gewoon een stukje gaan lopen..wilde bomen everywhere. Anyways, new look, up from the mountains @ Italia.

Jas ZARA - Shorts FOREVER 21 - Blouse TERENOVA - Schoenen PRIMARK - Horloge CASIO


Ik typ deze blogpost vanaf mijn laptop, wat ik meestal doe, wel naar een new level gebracht..vanaf een pizzaria, die nog dicht is, want alles is hier dicht tussen de middag, maar we mochten de wifi hebben hoezee ..want binnen in ons appartement is onze wifi een beetje dood verklaart. Gelukkig schijnt de zon en is het lekker weer, ik mis alleen nog een ijsje. Anyways, wifi! Over 7 weken ben ik waarschijnlijk helemaal afgekickt van het internet (en binnen een dag weer verslaafd) 

About the look: New jacket.. De kleur vind ik heel tof, en ik had verder nogt niks van deze kleur in mijn gaderobe, terwijl het best wel goed matcht bij mijn haar, al zeg ik het zelf! Gecombineerd met mijn schattige panty, die nu alweer in de prullebak ligt, want er zit nu al een gat in. #pantystruggles Verder draag ik mijn neuwe blouseje die ik voor 0,99 cent gekocht heb, ik had het eigenlijk niet moeten doen, mijn portemonnee kan dat niet aan.  Love sale right?

Ik ga maar eens afsluiten, vanavond nog even stage lopen van 6 tot 8 en dan hebben we alweer weekend, met hopelijk pizza en betere wifi!

Liefs, xxx

8 opmerkingen

 1. Hele mooie foto's en ik vind je jasje echt heel erg leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Toffe outfit ook, ik vind je shortje ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Ik vind je jasje erg tof en wat zonde van je panty..die is zo cute met die overknee sokken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wat een mooie jas! Ook je schoortje is erg gaaf! Gewoon een hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.