Tucked in hair

TURTLENECK SWEATERS  Er zijn verschillende manieren om een turtle neck, onder andere, de welbekende Coltrui te combineren. Met een oversized mantel, boyfriend jeans, of gewoon een nette pantalon. Z o v e e l mogelijkheden. Toch is er een mogelijkheid die je nog niet zo vaak ziet, maar wel je outfit helemaal kan maken.: Tucked in hair! Ideaal voor je badhairday..en nog fashionable ook.

Het ziet er nonchalant, laid-back en fashionable uit. Toch geeft het een hele classy uitstraling. Tucked in hair vind ik vooral pretty staan bij minimalistische kleuren, zoals wit, grijs en zwart. Oh, er zijn zoveel voordelen waarom je je haar zou moeten intucken. 1) Je haar blijft goed zitten, het waait niet weg, voor je gezicht..of belangrijkste in je mond, 2) Het is warm. Vooral nu het kouder is, word, of gaat gebeuren met moeder natuur. Daarom zie je deze trend ook niet voorbij komen in hartje zomer. 3) Het maakt je look af, met een makkelijke finish, weg met alle sieraden..keep it simple. 

.Misschien moet ik tijdens mijn volgende shoprondje ook maar een turtleneck scoren, aangezien de winter er volgensmij ook nog aan gaat komen,  hopen van niet natuurlijk. Want laten we eerlijk zijn, wie wilt er nog sneeuw na kerst,,? :) Alhoewel..ik heb er toch geen last van, aangezien ik dadelijk lekker naar Italie ga. Nee, jongens, ik maak jullie niet jaloers. (klein beetje maar)

Wat vinden jullie van tucked in hair? 

7 opmerkingen

 1. Ik vind het heel leuk! Wat lekker dat je naar Italië gaat, jaloeeeers! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, voor twee-en-halve maand zelfs, super veel zin in! :)

   Verwijderen
 2. Leuk! En dat ook nog met zoveel voordelen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk! En oh, Italië? Wauw!! Hopelijk geniet je ervan! Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, italie it is! Gaat helemaal goed komen! :) xxx

   Verwijderen
 4. Haha wat grappig, ik wist niet dat hier ook een naam voor was. Soms doe ik het onbewust, als ik snel mijn jas aan moet doen en bijv. moet rennen voor de tram. Veel plezier in Italië! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Ik hou ervan om lekker in mijn kol te kruipen wanneer het koud is. Nu mag het eindelijk 'legaal' in de fashion wereld ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.