Transparant glasses

POLETTE EYEWEAR Na doorzichtige tassen, schoenen kan ik nu ook een doorzichtige bril toevoegen aan mijn collectie.. Doorzichte items vind ik persoonlijk heel tof. Nu ik een montuur  mocht uitzoeken bij Polette, koos ik dus voor deze ronde doorzichtige. Het is een soort van ''Harry-Potter-nerd-bril''. Het grote verschil is dat deze niet doormidden gebroken is, laten we het lot ook maar niet verzoeken, even afkloppen haha, Alhoewel ik hem heel tof vind, heeft hij wel een nadeel: Ik kan hem nauwelijks zien zonder bril, echt top voor iemand die altijd zijn spullen kwijt raakt haha. ;)


Normaal draag ik eigenlijk altijd lenzen, je kan wel zeggen dat ik een klein beetje hekel aan brillen heb. Uiteindelijk krijg ik pijn aan de zijkanten van mijn hoofd en rode vlekjes bij mijn neus..niet zo fancy. Een nieuw brillie was dus wel chill en welkom. Deze is heeel licht van gewicht, het weegt werkelijks niks, dus ik kan hem de hele dag ophouden yay. Ik heb best wel vaak last van droge spongebob ogen, dus nu kan ik een beetje afwisselen. Sinds dat ik deze bril heb, heb ik geen lenzen meer ingehad haha. (wie had dat verwacht) :))

Nu vragen jullie je misschien af, wat is Polette.com nou eigenlijk? Heel simpel: Polette is een Frans modemerk, wat werkt zonder modebedrijven of andere tussenbedrijven, waardoor je simpelweg veeel minder kwijt bent aan een tof montuur. Je kan zelfs je glazen een kleur geven en het tint-niveau bepalen. De collectie is heel uitgebreid en eigenlijk voor iedereen wel wat te vinden. Win-Win situatie, een mooie bril en niet duur. 

Benieuwd geworden naar meer? 
Klik dan hier om hun site te bezoeken!

Wat vinden jullie van mijn doorzichte bril?

liefs. xx

4 opmerkingen

  1. Echt een super toffe bril! En ook nog handig dat bedrijf niet met tussenbedrijven werkt. Ik ben benieuwd hoe hij je staat! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit vind ik super gaaf! Ik ben ook erg benieuwd hoe deze bril je staat! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. <3 they're too cool! I can't imagine whether they would suit me or not… I guess I should really go try to put some on :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.