Getting the italian travel look

Blouse MONKI / Blazer MANGO \ Broek River Island /  Schoenen H&M \  Tas Fjall Raven / Bril Polette.com

TRAVEL LIKE A (FASHIONISTHA) PR0? Warning De komende dagen, weken, blogposts kunnen jullie een beetje dood gegooid gaan worden met Italië, dit, Italië dat. Over maar liefst 3 weken moet ik de moeilijkste keuzes uit mijn leven gaan maken namelijk. Dramaqueen als ik ben..maar wat, moet je allemaal meenemen naar Italië, waar je vervolgens 2'5e maand mee moet doen op stage..you feel me? Ik vrees dat ik alles over elkaar moet dragen,  dat word de sumoworstelaars style dus, zodat ik meer ruimte in m'n koffer heb? Wat is een ModeMusthave die ik moet meenemen volgens jullie?

3 opmerkingen

  1. Die outfit is wel echt gaaf! Ik zou denk ik veel basics meenemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel voor je reactie op mijn blog een paar dagen terug! Ik ben hier nu voor het eerst en je hebt echt een leuke blog (liefde voor deze collage ook). Wat betreft je vraag: ik maak voor vakanties altijd lijstjes van alle dingen die ik het liefst mee zou willen nemen en kijk dan met welke items ik de meeste verschillende combinaties kan maken. Uiteindelijk heb je dan meer aan die ene grijze trui die op duizend broeken en rokjes kan dan aan die blazer met felle print die je alleen op een zwarte broek draagt. Succes met pakken!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.