Victoria secret 2014 recap

FANTASY BRA, LONDON, DOUTZEN &OTHER ANGELS Na het opsommen van deze woorden weten jullie al-le-maal wel waar ik het over heb. De Victoria Secret fashion show 2014 was weer een feit dit jaar. De mooiste angels in de mooiste lingerie, check. Er liepen vijf dutchies mee met de show, waaronder ook Doutzen, en dat terwijl ze net een kindje heeft. Tot 15 December zullen we het nog maar even met deze foto's moeten doen, ik ben er nu al weg van..doe mij ook maar zo'n onbetaalbare fantasy bra.


Ga jij de victoria secret fashionshow 15 December kijken?

X

6 opmerkingen

 1. Jaahh, ik ga dit jaar zeker kijken! Ik ben heel benieuwd naar het optreden van Ariana :) (en natuurlijk is het sowieso een geweldige fashionshow;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ben zo benieuwd. Altijd weer leuk! ♥

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zo benieuwd! Ik kan altijd niet wachten tot het op tv komt haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo mooi allemaal. En natuurlijk ga ik kijken (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb het gemist! Super balen, dacht dat het pas volgende week was! Ben een slechte fashionista ;) XOXO! daphny

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.