Merry christmass lights

LIGHT IT UP Hi y'all, first of all, Merry Christmass! Geniet van deze twee dagen met heerlijk voedsel en lots of gezelligheid. Gister had ik met Inge (Amaroux.nl) een toffe shoot in een sprookjesachtig bos, alhoewel het ook de perfecte locatie kon zijn voor een typische horrorfilm.  Het regende, het was donker, en ik voelde me even voor een paar minuten een kerstboom, oh denneboom. 


PHOTO'S BY INGE AMAROUX

10 opmerkingen

 1. Prachtige foto's! Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige foto's!! Jij ook een hele fijne feestdagen toegewenst! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave foto's! Je ziet niet eens dat het super koud was!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi dankjewel! In het begin was ik nog een beetje aan het bewegen, maar de kou kwam pas door me heen toen ik van Inge stil moest blijven staan haha. Xx

   Verwijderen
 4. Supermooie foto's! En wat een leuk idee, die kerstlichtjes in je haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! Beautiful.

  http://www.coffeewithbrittany.com

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.