2014 through Selfies


''BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE'' 2014 loopt ten eide, morgen om middernacht begint er weer een fresh  jaar, met waarschijnlijk veel selfies. Ik kan denk ik wel zeggen dat 2014 echt het jaar van de selfie was, voor, zowat iedereen. Volgensmij staat het woord ''selfie'' nu onderhand al in de Dicke van Dale. Menig bloggers laat hun jaar zien in foto's, dus ik dacht, ach, waarom niet op deze manier! Pak je selfie stick ermaar bij en een glaasje champagne, dan ben je pas klaar voor een nieuw jaar. ;)

Het mooie aan foto's is dat de foto niet veranderd, maar de persoon in de foto wel! Capture the moment. Nu ik deze foto's terug zie van afgelopen jaar, zie ik nu pas dat ik best wel veranderd ben in de afgelopen twee jaren. Van best wel kort haar naar half lang haar, ander kleurtje hier en daar en een volwassener uistraling.(nouja dat hoop ik, haha) Ik zou bijna vergeten dat ik dit jaar nog een beugel heb gehad..haha! Dit jaar was een tof jaar en ik kan niet wachten op de nieuwe avonturen in 2015!  Let's kick of met 2'5e maand naar Italie in Januari..ik krijg er nu al de kriebels van, het komt  steeds dichterbij. 2015, wauw, dat klinkt echt heel raar. Het voelt nog helemaaaal niet als 2015, het lijkt letterlijk of we nu pas op de helft zitten. Time flies, when you are having fun, right? Door mijn blog heb ik al een aantal leuke dingen mogen doen, zoals naar pers-events gaan, leuke items reviewen en er komen nu weer hele toffe projectjes aan. (stay stuned) Ik wil iedereen die mijn blog leest bedanken voor dit leuke jaar, zonder jullie was het minstens niet zo leuk!

Bye 2014!
Happy new year (with lots of selfies)

7 opmerkingen

 1. Leuk zo'n artikel met selfies! Fijne jaarwisseling alvast. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, een jaaroverzicht in selfies! Gelukkig 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal zo pritty! Leuk zo'n overzichtje met selfie's, weer eens wat anders dan andere!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. April, juli en september vind ik het leukst;) Het ziet er allemaal haast photoshoot achtig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aight dit ziet er heel leuk uit - die verandering haha

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.