''What a christmass'' | Primark Buys

PRESS OPENING ROTTERDAM ZUIDPLEIN Is it just me, of komen de Primark winkels echt als paddenstoelen uit de grond? Ondanks dat ik om kwart voor vijf op moest staan en twee-en-half uur moest reizen, loads of starbucks en slaperige hoofden later..was ik ook aanwezig! (en hoe haha) Vanaf gister, zijn er nu dus tegenwoordig, twee Primark winkels te vinden in Rotterdam! 2! De andere is te vinden op het Alexander plein en goed te bereiken via de metro als je in die buurt woont. Nouja, goed..wil ik  nou eigenlijk ook niet zeggen. Metro's vind ik pure horror, ze zitten zo vol dat je iedereen beukt met je tas en bij elke halte ''Sorry'' moet zeggen en vervolgens weer keihard beukt omdat de rest er nog uit moet. En oh, als je uistapt, moet je echt een ninja zijn, want voor je het weet zit je tussen de deur vast haha. Jongens, ik kan er een hele alinea, blogpost, verhaal aan wijden, maar daar kwamen jullie niet voor he? Nee, dat dacht ik al. :) 

What did i bought?
In de hele winkel was kerstspul te vinden, kerstcollectie primark was aanwezig, jazeker. Zo heb ik een te leuke warme snoezige Mickey Mouse trui gekocht, en ook nog een bijpassende pyjama broek met mickey erop, cute. Ik denk dat ik toch het meest blij ben met de bloemenblouse-witteblazer-statement combinatie, het past zo goed bij elkaar. Maar los zijn ze stuk voor stuk ook heel tof.  En ohh voordat ik het vergeet te melden, de lichtjes komen ook van de Primark! Ze waren maar drie euro en aangezien mijn andere ''kerst-verlichting'' (die eigenlijk het hele jaar door er hangt) kapot was, koos ik voor deze schattige hipster lampjes. De mascara is trouwens nog een raadsel op zich zelf, geen idee of het een life saver is, maar in mijn situatie, dat al mijn mascara's op waren, had ik eingelijk wel een nieuwe nodig. Of hij kan tippen aan mijn Chanel mascara (rip, je bent nu toch echt leeg:() weet ik nog niet? Wie is er in voor een review? 

Lots of love,
Allicia

12 opmerkingen

 1. Mooie aankopen! Ik ben zeker in voor een review! Ik heb laatst een nagellak van dit merk geprobeerd en die was echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wauw, die ketting is zo mooi! Leuk GIF'je ook aan het begin van de post:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw de ketting is zoo mooi! En je foto's zijn geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke items! Die ketting is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spulletjes. Die ketting is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat schrijf je leuk! Hele mooie dingen heb je gekocht! Ik ben verliefd geworden op je ketting en je blazer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heeel leuk! Vooral de ketting en de gebloemde blouse! Je moest er wat voor over hebben, maar dan heb je ook hele leuke items gescoord! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.