#Newyorkisagoodidea

LET'S GET AWAY FROM IT ALL T-shirts met teksten, t-shirts met #hashtags, t-shirts met zeer wijze teksten. Soms nu en dan kan je nog wel eens wat opschieten van je t-shirts, als je natuurlijk de moeite neemt om ze te lezen. Dus als iemand achter me loopt en zich verveelt, ga gerust je gang om even te lezen wat voor wijsheid er achterop geprint staat. :) #leesvooralverdervoorderestvandezepost 

Wat draag ik?
Broek Zara , T-shirt Bershka

'' This is your life.
Do what you like, and do it often.
If you don't like something, change it.
If you don't like your job, quit.
If you are looking for the love of your live, stop.
They will be waiting for you,
when you start doing things you love.
Stop over analyzing.
Life is simple. Every last bite.
Ask the next person you see
what their passion is, and share your inspiring dream with them.
Travel often, getting lost will help you find yourself.
Life is short..live your dream,
and wear your passion.''

Dat noem ik nog eens een wijze tekst voor op een t-shirt. Toen ik dit zo aandachtig aan het lezen was ondekte ik tot mijn verbazing wel twee (!!) spelfouten haha. Niet te veel leren van de engelse spelling dus, wijsheid boven alles, toch?

Fijn weekend!
X

6 opmerkingen

 1. Allicia-Maria ! leuke Shirt....Groet Edwin!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Normaal ben ik niet zo van de shirts met teksten, maar deze vind ik echt heel leuk! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is echt een super leuk shirt!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat shirt vind ik echt te gek! Super handig als diegene voor je zit in college. Heb je nog wat te lezen :P

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.