Lookbook men collection X Dandy inspired

DANDYISM Laatste week(en) was het rustig rondom mijn blog. Natuurlijk heb ik niet stil gezeten! Net zoals elke periode op school, slaat de stress zich toe op het laatste moment, de zogenaamde ''dead-line'' komt dan weer gedag zeggen. Een paar lange dagen en slapeloze nachten verder kwam alles weer goed, zo'n typisch, : ze leven nog lang & gelukkig cliche, maar dan een beetje anders. Met andere woorden: Deze periode weer overleefd en dat betekend nog een periode te gaan voordat ik naar Italie ga op stage, woo! :) Ik vind het stiekem wel een beetje jammer dat ik de blouse niet zelf kan houden haha. Wat vinden jullie van deze twee kledingstukken? Laat vooral een reactie achter!

4 opmerkingen

  1. this is such a cute top. we love the floral detail!

    http://mkstyleramblings.blogspot.com.au/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind die blouse echt prachtig! Super mooie combinatie van kleuren en print.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.