Primark {press} opening Arnhem

BLOGGERS ONLY Gister was de enige echte opening van de Primark in Arnhem. De grootste in heel Nederland liet ik me zo vertellen. Pluspunt van het naar school gaan in Arnhem is, dat ik voor school gewoon naar de press opening kon gaan. Veel foto's van de winkel heb ik niet gemaakt, want elke winkel is immers qua indeling hetzelfde..dus minishoplogje:) Hii y'all,

Gister mocht ik aanwezig zijn bij de opening van de Primark in Arnhem..bij binnenkomst kregen we een tasje met een giftcard van 50 euro. Natuuuuurlijk heb ik daar wat dingetjes van gekocht, ik heb niet alles opgemaakt, wat je wel zou denken, in de grootste primark van Nederland, maar nee, ik heb het bescheiden gehouden met een paar dingetjes! Voordat we in de aanval gingen om de winkel af te struinen, waren onze hongerige ochtend maagjes gefocust op het ''primark ontbijt''. Na een crossaintje, muffin en wat verse jus, waren we klaar om de winkel te bekijken. Samen met Noraly gooide we ons mandje vol met allerlei kleding, maar zoals altijd, ben ik te kieskeurig en houd ik na het passen (in het doolhof van paskamers, wat zijn het er veel) 2 kledingstukken over. Een gestreept blouseje & een super pretty broekpakje. Het kraagje wat erop zit vind ik zo leuk, en het open detail op de rug maakt het helemaal af. :) Verder had ik nog wat sokken gekocht, my little pony sokken en dombo sokken. Wat is een leven zonder geweldig leuke sokken. Als je sokken vrolijk zijn, dan ben je dat zelf ook. Begin dat dag met een goede sok. Last but zeker not least zag ik op de mannen afdeling nog twee hoofddeksels, een snapback van wol en een wollen grijze beanie. (sorry vergeten te fotograferen  en ik bedenk me net dat ik ook nog sokken kocht met:fries before guys erop, ook niet gefotografeerd, oeps) Sinds ik de laatste tijd petjes weer heel tof vind, moest ik deze ook wel meenemen! En toen zat mijn eerste primark press avontuur er al weer op..en moesten we weer gezellig naar school in de middag. 

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

3 opmerkingen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.