Lace detail

OUT OF BED LOOK Mensen die s'ochtends gelijk hun warme bed uit kunnen komen, how do ya'll do it? Dikke respect, na vijftien keer gesnoozed te hebben..kwam ik vanochtend ook me bed een keer uit. Gevolg: lekker make-uploos en tijd voor een makkelijke comfy sweater. Ik voel de ''hobo-looks'' al aankomen..#autumnishere #eindelijksweaters
Laat me weten wat jullie van deze outfit vinden en tips om goed wakker te worden, zijn har-te-lijk welkom. 

Binnenkort moet ik jullie een leuk nieuwtje vertellen..tip: school in combinatie met pizza & mooie mannen. 


XX

6 opmerkingen

 1. Love your skirt. xoxo

  http://ninasstyleblog.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige outfit!! Staat je heel erg mooi meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gafe foto's! En je hebt een hele toffe stijl!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zooo mooi dat kanten detail gecombineerd met een fijne trui! Ik hou ervan

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.