Koeienring of modeverschijnsel?

SEPTUM PIERCING De piercing waarbij je een look-a-like wordt van een koe..gevalletje van love or hate at first sight. Al een tijdje vind ik deze piercing steeds toffer worden. Sommige rocken deze piercing  dan ook zo goed. Vooral bij coachella zag je van die boho ringetjes..ik wil dat ook, dacht ik weer. Zo impulsief als ik ben, was ik allang in mijn gedachten 10x eerder langs de piercing shop geweest..maar mijn gedachten dat er een naald door je neus gaat, liet me nog 20x denken. Naast de eventuele pijn, wat het minst erg is, is er altijd nog werk, die het misschien niet appreciëren. Dan laten we het bij een neppiercing? Of toch? een echte, one day.. Yolo, is een verschrikkelijk slecht voorbeeld, maar yolo? Benieuwd naar jullie meningen hierover, laat vooral een comment achter! :)

7 opmerkingen

 1. Het staat mij niet maar ik vind het ook ontzettend gaaf!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op die foto ziet het er wel gaaf uit! Maar bij sommigen vind ik het echt afschuwelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er echt een haat-liefde relatie mee. Sommige mensen zien er daardoor echt als een koe uit, maar sommige mensen (waaronder jij) rocken hem echt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh thanks, leuk om te horen. Heel stiekem wil ik hem gewoon nog een keer laten zetten. :) haha

   Verwijderen
 4. Ik ben al héél lang aan het twijfelen of ik deze piercing nou wel of niet moet laten zetten. Vind het zo mooi, maar ben ook wel een beetje bang voor de pijn. Lip- en neuspiercing waren goed te doen maar dit lijkt mij 10x pijnlijker. Staat je goed, als je het aandurft zeg ik: DOEN! En ik moet dat zelf ook maar 's gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Septums heb ik altijd al wel heel tof gevonden. Mijn beste vriendin van vroeger had er ook 1 en ik was dan ook heel jaloers haha. Ik zou het zelf ook wel willen. Overigens kan je bij een septum (mits je een hoefijzer neemt) de ring ook naar binnen schuiven laat maar zeggen. Zo zie je hem dus niet zitten. Misschien handig i.v.m. werk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.