Going Italian

VAN PIZZA TOT NAAIATERLIER 15 pizza's en verschillende pastagerechten verder, is het eindelijk tijd om jullie leuk leuk leuk nieuws te vertellen. Si, Si, deze meid hier is aangenomen voor een buitendlandse stage, Italia, om precies te zijn! Samen met Noor vliegen we 30 Januari naar het land van de ''mooie mannen''..nee grapje, ik bedoel natuurlijk, het land van de couturiers en mooiste modemerken. Liefde!
I T A L I A N VIBES

Een halfjaartje geleden hadden we een prachtig idee. Stage naar het buitenland. Ik wilde naar London. Noraly naar Italie. Heel wat discussies, voor en nadelen later..waren we het er toch over eens dat Italie de per-fec-te mogelijkheden heeft. 30 Januari, voor twee en halve maand, naar een land gaan waar bejaarde benidorms heengaan om de winter te overleven vanwege de kou hier? JA daar moesten wij heen. Ik ga jullie ook helemaal niet jaloers maken met het feit dat we in Zuid-Italie zitten en het weer daar aandoenlijk fijn is in februari ghehe. :) 

Regelen, regelen en regelen is het punt wat bovenaan ons to do lijstje staat. Alles regelen dus. Vandaag hebben we de vliegtickets geboekt en aaahh sooo excited. Voor je het weet is het ''that time of the year''.. eerst nog maar even twee periodes goed afronden (herencollectie wordt wel een beetje dope) en dan badummmmtsss leggo. Oja, wat wel een puntje is: Italiaans leren. Gister zijn we begonnen met woordjes en zinnen en hopelijk kunnen we over een tijdje enigszins normaal wat dingetjes zeggen. Helemaal overtuigd van je italiaanse skills en dat je dan bijvoorbeeld zegt: ''Deze boom smaakt erg lekker!!'' In plaats van, ''Wat smaakt dit gerecht lekker''. Dat zien we vanzelf wel aan hun gezichten..teminste, laten we dat hopen haha.

Ohhh en ode aan de wifi die er is in ons appartementje > salad of vogue goes Italy, posts vanaf het leuke italie..si si!

Arrivederci 
(totziens)

3 opmerkingen

 1. Wat super gaaf dat je naar Italiƫ gaat! Je schrijft ook heel erg leuk!

  Liefs Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh my wat super vet meid! En ik hoop alleen maar dat ik in Nederland stage mag lopen, haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof zeg! Alvast veel plezier, maar dat gaat vast goed komen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.