5x Monki sokken

BEGIN DE DAG MET EEN GOEDE SOK Wijze woorden van een sokkenliefhebber. Hoe gekker de sok, hoe beter, zeg ik wel eens. Wat is er leuker dan om je schoenen uit te doen, na een saaie dag, en dan zie je je leuke sokken..Ik word daar echt blij van. Zo heb ik al best gekke sokken in mijn verzameling. Ik bedoel, sokken met looney toones en my little pony en de frietsokken om niet te vergeten. Ik was net  internet sites aan het afstruinen,(daar is de vakantie voor, right?)  en toen kwam ik bij de sokken collectie van de Monki terecht.  Rechts onder is toch geweldig, wie wil er nu geen  sokken met hamsters aan zijn voeten. :') En oh, als iemand tegen je zegt van: Wat zie je er basic uit vandaag, heb je altijd nog de back-up-sokplan, show them the cool socks. Ik ben vast niet de enigste die van leuke sokken blij word, wat zijn jou gekste sokken? 

13 opmerkingen

 1. Ik heb ook gek op leuke sokken! Ik heb niet eens een zwart paar in mijn kast haha! Deze van Monki had ik ook al gezien, vind ze geweldig! Mijn gekste sokken.. hmm, ik denk die met Minions? Of die met een gezichtje van Monki? Ik zou niet kunnen kiezen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit zijn ook hele leuke sokken! Ik heb een beetje teveel Happy Socks
  ken je dat merk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat merk ken ik niet! Heb het net even gegoogeld (lang leve google), die vind ik ook echt heeeel tof, hebben! :)

   Verwijderen
 3. Omg die zijn zoo leuk, nu wil ik gelijk deze sokken kopen haha.
  http://thoughtsinstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah schattig. Die rechts boven zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah die zijn echt leuk! Ik heb ook sokken van de monki, met bulldogs erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk allemaal! Ik heb ook dit soort sokken maar dan met donuts, instant happiness.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha wijze woorden voor een sokkenliefhebber! Wat een geniale sokken!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha, wat een geweldige sokken! Vooral de sokken met het hert vind ik super :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ooo mijn god wat zijn die super lief!!!

  it takes 2 to fashion
  ps. We really like your blog, would you like to follow each other?

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.