Sweater cravings

TO BUY Sweaters, het fijnste kledingstuk in de herfst/winter..Sweater weater is the better weather, right? Het liefst een oversized zwart, wit of grijze gecombineerd met een skinny jeans en een paar goede schoenen. Simple as that! Ik heb een kleine lookbook gemaakt met sweaters die ik at the moment tof vind, vooral de details, zoals de ritjes en splitten. Welke sweater is jou favoriet? :)


Zara - Bershka - MangoZara - MangoBershka

6 opmerkingen

 1. Heerlijk! Zo'n simpele maar mooie grijze wil ik ook heel graag :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk! Ik ben zwaar op zoek naar een paar lekkere exemplaren voor deze herfst en winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van sweaters! Ik zoek nog een paar voor de komende koude dagen.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, sweater weather is zeker het betere weer! Hele mooie inspiratie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Erg mooie sweaters. Ik zou zo'n grijze sweater graag nog aan mijn kledingkast toevoegen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.