Red shoes

POINT OF VIEW, OF A MEN | Guestblogger Jeff Maandag? Ja we slaan dat deze keer over, elke keer maar dat maandag gebeuren. Vandaag gaan we het hebben over iets anders. Het is nu alweer een tijdje zo dat zwart het nieuwe zwart is. Voorlopig zal dat ook nog niet over gaan denk ik. Maar ik ben een fan van zwart. Vaak zie ik meiden lopen die all black everything gaan. Nu vind ik dit er heel vet uitzien, alleen mis ik toch altijd wel iets. Er kan iets veranderen waardoor het er allemaal in 1 klap een stuk beter eruit kan zien, naar mijn mening dan..

Je ziet meestal bij de all black outfits,  zwarte nikes met witte zolen, witte of zwarte schoenen. Natuurlijk ziet dit er clean uit, maar wat nou als je er rode schoenen onder doet? Dan krijg toch nog het gevoel dat diegene niet naar een begrafenis gaat. Rode schoenen onder een zwarte outfit vind ik persoonlijk een van de beste outfits van het moment. Waarom? Omdat er dan toch nog iets van kleur in je outfit zit en dan meteen een felle rode kleur. Rood en zwart gingen altijd al goed samen en die combinatie is nog niet vergaan. De schoenen maken dus een groot verschil, terwijl het toch alleen maar bij je voeten zit. "En als je denk: Schoenen? Wie kijkt daar nou naar?,' dan zit je toch ver uit de richting.

Kijk naar deze foto van Kylie Jenner. Wat is het eerste wat je opvalt? Precies, die Yeezy II Red Octobers. Die springen uit die zwarte outfit. Maar ja, €3000,- is natuurlijk wel een aardig prijsje voor deze schoenen.

Toch jammer dat ik zo weinig mensen in deze outfit zie lopen, of is dat juist niet jammer? 
-

Geschreven door Jeff (fotograaf en mediafilmstudent) laat vooral weten wat je van zulke columns vind, die door mannen geschreven zijn. Wie weet komt er een 2.0! En wie weet begint J, nu zelf ook een blog. Ik ben van mening dat er meerdere mannelijke fashionbloggers moeten komen, dus als je dat ook vind laat dan vooral een reactie achter! :)

7 opmerkingen

 1. Jaaa, leuk artikel en een leuke blog!

  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zouden inderdaad meer mannelijke bloggers moeten komen..leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn echt ontzettend gaaf. Mooie eye catchers van een outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf! Zo'n pop of color is altijd leuk. En leuke blogpost ook, dat mag wel vaker van mij :-)!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Ik heb zelf laatst bordeaux rode LA Gear sneakers gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel, ik wil ze ook, hoge rode sneakers met een rode zool, het liefst van nike, en echt ALLES rood, still looking...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Same overhere! Zag ze laatste wel op tumblr voorbij komen :/

   Verwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.