First day of September

KNITWEAR ''Hello, September, please be good to me''' Blablabla en nog meer quotes om een nieuwe maand in te luiden. Ik doe dat wel op een andere manier: New outfit! Ben je helemaal klaar voor het koudere weer, besluit moeder natuur weer om de temperatuur meter te laten rijzen. Aldus was mijn vest een beetje warm buiten, but anyways, ik ben klaar voor het koudere weer. Mijn kledingrek heb ik al helemaal omgetoverd in autumn proof.

Wat draag ik?
Jurkje FOREVER21 | Vest oma gemaakt | Boots H&M | Horloge CASIO

Je kan zeker zeggen dat ik laat ben met het laten zien van dit jurkje! Een tijdje, lang tijdje nu al weer, liet ik dit jurkje zien in de shoplog van Antwerpen..ondertussen heb ik hem wel vaak aangehad, maar nog niet laten zien. Ik draag er me nieuwe booties bij van de H&M..en ze lopen nu zo zo zo fijn. Trouwens..zien jullie wat aan mij? Ik heb een stuk van me haar af laten knippen, de bob is er nu uit en op een lengte, de voorplukken zijn wel wat korter..stiekem heb ik er wel een beetje spijt van, maarja  after all het is maar haar! Nu kan het teminste weer gezond langer groeien.

Liefsss xx

7 opmerkingen

 1. Waah dat je oma dat vest heeft gemaakt, hij is zo leuk! En ik ben verliefd oo je boots!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele gave outfit! Zo leuk dat je oma je vest heeft gemaakt, ik vind 'm erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je haar vind ik juist heel leuk zo! :) En een mooie outfit. Ik ben ook wel weer klaar voor sweaters en zo, maar nu wordt het ineens weer warm.. struggles. Maar oké, ook wel fijn dat we nog even van de zomer mogen genieten.
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je oma dat vest heeft gemaakt! Moooi

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.