Dark side

REN KlaRENdal, maandag ochtend 11:30 Maandag ochtend wordt meestal beschouwt als de vreselijkste dag in de week. Iedereen heeft een ochtendhumeur en ligt veel liever in zijn bed dan om over straat te lopen. Drukke straten, mensen rennen voor hun trein om op tijd te komen. Gek genoeg merk ik hier eigenlijk nooit wat van, gister onderweg naar school kreeg ik zomaar van een random man een paspop (die los gewoon 100/200 euro kost), mij hoor je niet klagen. Vervolgens foto's gemaakt, waardoor we door 21383x mensen aangesproken worden die allemaal tof reageren..wat maandag ochtend humeur?


Wat draag ik?
Trui MONKI | Bikerbroek H&M | Schoenen BERSHKA | Horloge CASIO | Tas FLYING TIGER

Hello guys. 

Je kan wel zeggen: Long time no see, School is weer begonnen en dat betekend veeeeel schoolwerk, lange dagen enzovoorts enzovoorts. Gister begon mijn les pas om 12 uur, dus geschikt momentje om eindelijk weer outfit foto's te maken. Onderweg naar het atelier waar we les krijgen, was een man een halletje aan het opruimen, waar hij naar een jochie roept: ''Ja, dump die poppen, maar in de achterbak, die gaan zo naar de schoot''..Ik en noraly zeiden toen blijkbaar een beetje te hard: ''Gaat hij die nou weggooien!!!????'' Vervolgens komt de man achter ons aan..of we er een willen hebben..ja duh! :) De vraag van vandaag is alleen nog, hoe ga ik hem mee naar huis krijgen op mijn fiets..op mijn achterrekje lijkt me een beetje moeilijk, maar ik fiks wel wat, g r a t i s paspop yes. 

About this look. Mijn tas is doorzichtig (I have no secrets). Ik moet eigenlijk nog steeds een neppistool kopen bij de intertoys, gewoon, om mensen te pranken.  Verder draag ik  een bikerbroek die ik ook heel tof vind. De kleuren heb ik donker gehouden, want ik ben laatste tijd echt weer van all blck errrthingg. Nu zijn het wel wat meer dark tones. Mijn les begint over tien minuutjes, dus ik ga afsluiten, laat me vooral weten wat jullie van deze outfit vinden!

Liefs. xx

7 opmerkingen

 1. Vette bikerbroek! Zou wel oppassen met dat neppistool though, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave outfit! Die tas is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allicia! De outfit sttat jou wel stoer! Groet Edwin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een gave outfit! Zou ik ook zo dragen.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke outfit! Staat je goed! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gave outfit! Die tas is awesome :) en wat leuk van die paspoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waaauw wat een mooie fotoshoot! Die achtergrond is gaaf

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.