White simplicity

ALL YOU NEED IS LESS ´´All black everything´´ zie je zovaak voorbij komen, wat geheel logisch is want zwart blijf een prachtige kleur om te dragen. Maar waarom eigenlijk niet andersom? All white everything? Een hele witte outfit is namelijk zo classy, elegant, minimalistisch en wonderschoon. Vooral als je een beetje gebruinde huid heb..Natuurlijk zijn er wel een paar do's & don't's..ik heb ze op een rijtje gezet, zodat als je er aan waagd, je niet de mist in kan gaan!
White on White
1.0

De komende herfst/zomer gaat de minimalistische style gewoon door, white on white, black on black. Voor de mensen die net zo melkfleshuid als mij hebben is de white on white trend alleen weggelegd voor in de zomer, alhoewel je met de paar juiste aanpassingen in je outfit, ook gemakkelijk kan dragen, zonder op een wandelend lijk te lijken. 

De eerste tip die ik heb is: zilveren en gouden accesoires. Minimalischte dunne kettingkjes en een paar knuckle rings, ook kan je gaan voor een statement ketting, dan ben je meteen klaar. Door de accessoires komt er een breekpunt in je outfit en lijkt niet alles meer eentonig op een kleur. :) Zeker een tip voor als je een erg lichte huidskleur heb.

Pastels.Voeg een pastel kleurig item toe aan je outfit! Dit kan zijn een trenchcoat, maar ook de kleinere dingetjes zoals de sokjes in je schoenen of een riempje!

Black&white Als je toch nog niet helemaal overtuigd bent van een all white look, trek er dan een wit/zwart gestreept of wit/marine blauw shirtje bij aan..b&w blijft altijd een goede keus, waar je nooit de fout mee kan ingaan!

Contrast Om je outfit wat meer diepte te geven, kan je werken met contrast..verschillende stoffen en materialen geven je outfit meer uitstraling. Combineer bijvoorbeeld Chifon stoffen met lichtgeweven stoffen of wol! Wat je echt niet wil is een outfit van dezelfde stoffen, we willen natuurlijk geen hangpak idee creëren! 


Wat vinden jullie van deze minimalische trend? Yay or nay?
Liefs, xx


9 opmerkingen

 1. Ik hou hier van<3 Simpel, maar super elegant.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb minimalism altijd een mooie trend gevonden, maar zelf zie ik mij er niet in lopen. Ik ga altijd meer voor wat kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van wit, zo mooi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik houuu van wit, het past bij alles dus het is gewoon perfect. x
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind wit een prachtige kleur om te dragen, vooral in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke inspiratie post! Mooie moodboard heb je gemaakt.

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt amazing, ik zou alles zou dragen. Gotta love white

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.