Verenigde Staten

The perfect last items

ZARA SPRING/SUMMER SALE Zoals veel van jullie denk ik niet ontgaan is heeft de ZARA weer eens besloten om de nieuwe collectie in de winkels te hangen. Hieraan zitten twee voordelen..1) Nieuwe eyecandy (en daar gaat je geld) en 2) Sale! Om nu al items aan te schaffen voor de winter vind ik een beetje vroeg..dus ik ging voor de last perfect sale items.
Normaal heeft panterprint geen aantrekkingskracht op mij,en daarmee bedoel ik, 0,0%, maar het model broek op de foto vond ik echt tof..je kan wel zeggen dat panterprint totaal niet mijn ding is, toch klikte ik even erop om te kijken. {zo nieuwsgierig als ik ben ghehe}..en ja hoor, daar was hij dan, ook in groen kaki kleur! Ik heb eigenlijk nog niks in mijn garderobe qua broeken met een wat baggy-er model, hij sluit mooi in de taille aan, dus het is echt geen hobbezak..kan niet wachten om het jullie in een outfit post te laten zien! 

Het item waar ik het meest blij mee ben is toch wel het volant rokje..so gorgeous! Ik had dit soort model rokjes veel eerder moeten ontdekken, het benadrukt je figuur echt super goed, je benen lijken lang en dun, en de vorm van je lichaam word nog eens goed benadrukt. Lieve dames, dit is de oplossing voor als je nooit squats en work-outs doet net als ik hahaha. :) Wel moet ik nog even kijken waar ik het mee ga combineren..zoveel mogelijkheden, ik denk dat het een losvallende blouse word met een statementketting, simple but lovely! :)

Wat vinden jullie van deze items & Hebben jullie nog items gekocht in de Sale?
Happy monday!
x

8 opmerkingen

 1. Waay too much sale stuff already purchased, gotta cut my losses, no shopping for me for a whole month!

  nadine
  xxx

  http://geckoandgold.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige items! Die rok is erg gaaf!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie items! Die rok vind ik erg mooi!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil nog even snel naar de Zara voor de sale, hoop dat er volgende week ook nog leuke spullen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dingen zeg! Ik ben benieuwd naar een outfit post.

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dat rokje is moooi! Ik heb bij Pull & Bear nog een sale bestelling gedaan die nog binnen moet komen hihi ik ga dus express niet kijken bij andere sites :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, dat rokje is echt perfect! Wat heb jij trouwens een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs Tineke

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.