The new salad of vogue

UNDER CONSTRUCTION?! Yesss, je ziet het goed, je bent zeker beland op www.saladofvogue.nl Ik vond dat het tijd was voor wat veranderingen rondom mijn blog..en als je het doet, dan doen we het meteen goed..nieuwe header en een totaal andere lay-out. :) Het is erg basic & clean gebleven..en ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jullie van de ''improved''(?!) salad of vogue vinden. Het voelt voor mij als een soort nieuw begin, nieuwe camera lens, mooiere foto's..en een lay-out kon daar natuurlijk niet bij ontbreken! Laat een comment achter wat je er van vind..reacties & feedback zijn altijd welkom! Ik ben helemaal klaar om het blogavontuur voort te zetten. Fijn weekend, liefss xx

11 opmerkingen

 1. Ik vind het er heel leuk uit zien! Ik vind je header echt super mooi!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je blog geloof ik niet gezien voor de verandering, maar ik vind je header sowieso erg mooi! Verder houd ik zelf wel van een rustige lay-out, dus ik ben fan van de jouwe! ;-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahah, I used to have the same doutzen photo above my desk.. What a lady!!!

  Nadine
  xxx

  http://geckoandgold.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je header is gaaf! Kan je niet een artikeltje maken over hoe je die gemaakt hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een standaard lettertype, die ik al gebruikte bij mijn vorige header hihi, en die heb ik zodoende bewerkt met Polyvore. Een site waar je online hele toffe collages kan maken, maar ook met effecten foto's kan bewerken! :) Hopelijk heb je er wat aan. xx

   Verwijderen
 5. Erg mooi geworden! Erg clean, houd ik van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ziet er heel mooi uit allemaal, je header is ook erg mooi!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat een prachtige lay-out! Dat simpele is zo mooi! Ik houd daar heel erg van! Ik vind je header ook echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.