Maxi-dress

HOW I WEAR THE MAXI-DRESS Hii y'all! Als er een item is die de laatste tijd vaak gedragen word en vooral nu in de zomer..is het skaterskirts & maxi-dresses! Maxi jurken, lang en figuurloos? Al die tijd heb ik me er niet aan gewaagd, omdat ik dacht dat het me kleiner zou maken, wat volgensmij ook wel een beetje het geval is, maar goed,  ik kwam toevallig langs de Action (jazeker, de action) en zag deze jurk voor maar 3 euro als ik het goed heb. Mijn beurt om te laten zien hoe ik een maxi jurk style! :)Wat draag ik?
Trui - MONKI | Maxidress - ACTION | Cut-out boots NEW YORKER @Antwerpen | Zonnebril Froufrous.nl | Horloge CASIO


Om terug te komen op de Action..de laatste tijd hebben ze steeds meer toffere kledingstukken daar. Simpele items, dus wel makkelijk te combineren. Deze jurk had ik gekocht voor op vakantie in Turkije, dus ik heb hem wel vaker aangehad naar het strand. Maar sinds we allemaal Nederland kennen, is het mooie weer eigenlijk nu al een stuk minder..tijd voor een Nederland proof outfit. Ik heb de jurk gecombineerd met een gehaakte wollen trui van de Monki en stoere cut-out boots..zelf vind ik het echt een Allicia achtige look haha.  Toch nog een beetje stoer en nonchalant. En als je maxi jurken ook nog in de winter aan wilt is de trui geen overbodige luxe, eens wat anders dan een spijkerjack of vestje! Ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden, dus reacties zijn altijd welkom!

Liefs, xxxx

10 opmerkingen

 1. Wat een gafe foto's! En je ziet er ook zo tof uit!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe outfit, echt heel leuk gecombineerd :). X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. rocking up that maxi! Love it!

  Nadine
  xxx

  http://geckoandgold.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf gecombineerd! Ik hou hier van:D

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wahhh Action? Wat vet! Moet ik echt een keertje kijken! Staat heel vet met je laarsjes.

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker van de Action..had ik eerder ook niet verwacht haha. Dankjewel! :) xx

   Verwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.