Into the grid

CHUNKY BOOTS & SOME GRID PRINT Hakken. De schoensoort die niet aan mij besteed is. Begrijp me niet verkeerd, ik kan er best op lopen, maar toen ik vorig jaar haastig van mijn fiets wilde afstappen om de trein te halen en vervolgens struikelde over een steentje en ik daardoor mijn enkel verzwikte en onderuitging, met de fiets boven op me..heb ik besloten dat ik hakken ellendig vind en dat ik ze alleen maar naar feestjes aandoe, of op vakantie, wat misschien tot drie keer in het jaar bij elkaar opgeteld is. Dat is wel genoeg vind ik. Voor chunkieboots met een dikke hak..maak ik natuurlijk een uitzondering. Hiermee val ik teminste niet van mijn fiets haha.

 Wat draag ik?
Shirtje | Broek/Schoenen H&M | Blazer MEXX | Horloge CASIO

Oh, wat lopen deze schoenen heerlijk herhaalde ik gister wel drie keer achter elkaar. Dat is waar ik even op terug wilde komen..kuch zere voeten, kuch. In eerste instantie lijkt het altijd of schoenen gegoten zitten een dag daarna besef je toch dat je ze moet inlopen. Genoeg gezeur, ze zijn pretty en ik ben toch weer een paar centimer langer, dat is het belangrijkste. Het printje van mijn {pantalon} broek vind ik trouwens heel tof, gridprint. I want more, grid! Deze broek heb ik ook gekocht met een bloemetjes patroon erop (ook heel leuk), het model broek is hoogwater en heeft een pantalon model, zit heel fijn. 

Nu ik het zo over pantalons en hoogwater broeken heb, dat is precies wat ik ga gebruiken in mijn mannencollectie die ik deze periode ga ontwerpen. Het thema is Dandy. Dandy is een levenstyle, die je ook goed in kleding terug ziet, voor de zelfverzekerde onderhoudende en je kan wel zeggen; artistiek/elegant. Geen kakker, maar meer dan dat, een doordachte gelikte outfit, waar veel aandacht wordt besteed aan detail. Oh, ik kan niet wachten om verder te gaan met schetsen en om inspiratie op te zoeken. Wat ik wel nog snel moet doen is een model zoeken..wie o wie, de zoektocht conitues, hopelijk loop ik iemand snel op het lijf, die model wil staan voor me! Dus ben jij een jongen die toevallig mijn  blog leest, en heel graag model wil staan en bereid is om naar Arnhem te komen om maten op te nemen en door te passen, you're welcome. 

Liefs! 

4 opmerkingen

 1. Wauw die broek is echt geweldig! Vooral in combinatie met de boots!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die broek met grid print is echt super leuk! Je schoenen trouwens ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige broek! Ik ben ook nog steeds opzoek naar zoiets! XO
  P.S. Doe jij al mee met mijn give-away?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allicia! Ik wel best model staan...als jij dan ook model wil staan voor een fotoshoot bij mij! Groet Edwin foto-edwin.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.