I'm a dreamer

I'M GOING TO SUCCEED, BECAUSE I'M CRAZY ENOUGH TO THINK I CAN Het is donker buiten als ik mijn bedje beland na een drukke dag,  mijn ogen vallen langzamerhand dicht en  23:23 is allang voorbij gekomen, netzoals alle wensen en dromen. Waar brengt dromenland me deze keer heen?

''NEVER STOP DREAMING"
Allicia's dreamlist {1.0?}

- Collecties ontwerpen voor mijn eigen label

- Mijn blog groot maken 

Een van de leukste dingen om te doen vind ik foto's maken. Als je me op Instagram volgt zal je denk ik wel ''fierce'' selfies van mij voorbij zien komen haha. Want heel stiekem, (oh hoe tof zou dat zijn) zou ik best modellen werk willen doen. De wereld rondreizen, de mooiste kleding dragen voor de mooiste merken, shoots doen met italiaanse mooie mannen oefff.. Helaas met mijn 1.70 kom je niet ver denk ik. Maar als ik later, mijn modellen mijn eigen collectie zie lopen..maakt dat al weer heel wat goed. :)

- Mijn kleding zien schitteren bij premieres, gedragen door beroemdheden.

- Met dolfijnen zwemmen. Dat lijkt me zo geweldig, die beesten zijn zo speels en springerig. Onbezonnen surfen ze het helderblauwe oceaan water door. <3 Op een olifant rijden kan ook niet ontbreken aan dit lijstje.

- Leren surfen aan de gold coast

- Een fashion week bezoeken en andere flamboyante bloggers zien! (vooral london/paris fashion week, maar hollandse bodum aka Amsterdam, daar zeg ik ook geen nee tegen) 

- Een oud volkswagen busje omtoveren tot hippie bus en daarmee een roadtrip maken.

- Een piercing nemen, ik vind een neuspiercing zo gaaf, aan de onderkant van je neus, maar zo onhandig met werk! Someday..maybe?

- De mooiste plekjes van de wereld bezoeken

- Sky diven

- Late nights on the beach, wakker worden met het geluid van de zee.

- Een eigen penthouse hebben {met vrienden}

- Cappuchino's drinken in de schattigste Parijse straatjes

- Stage lopen bij een couturier in Milaan 

- Een verschil maken in deze wereld :)

- Fall in love with someone special

Conclusie: 
I'm such a daydreamer, bovenaan mijn lijstje staat toch wel een succesvolle ontwerper worden..working on it..to be continued. Wat staat er op jullie dreamlist?

Ps. Mijn beoordeling ging super goed, glansrijk naar het derde leerjaar! 
Happy weekend folks!

13 opmerkingen

 1. Wat een leuke post! Fijn dat je beoordeling goed ging! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Het lijkt mij ook gaaf om met dolfijnen te zwemmen.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Met Dolfijnen zwemmen is zo leuk. heb het gedaan op curaçao. Je heb ook kleinere modellen dus geef nooit op you never know! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, gaaf! Lijkt me zo zo zo geweldig. :) Uhu, daar heb je wel gelijk in, maar er zijn er niet zo bijzonder veel haha.

   xxx

   Verwijderen
 4. Amazing pictures very inspiring xxx
  You are welcome to visit my blog www.mlleepaulettegirl.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooie lijst ♥ never stop dreaming xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuke artikel om te lezen x www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, leuk artikel! Geef niet op aan je dromen :) Je kan ze allemaal waarmaken als je er 200% voor gaat, succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.